Моето име би го сменил во...

• Креатор на темата Креатор на темата moTaro
  • Време на започнување Време на започнување
Не би го сменил, али да сум на место на вујко ми, би му се осветил некако на кумот.

П.С. Се вика Митруш! :)

Ух. тешко име за изговарање Грим.

Јас сум Тони. Ми се допаѓа името, многу. Ако некогаш морам да го сменам би се ставил Алек, мн. ми звучи секси.

Tonchie напиша:
Ух. тешко име за изговарање Грим.

Јас сум Тони. Ми се допаѓа името, многу. Ако некогаш морам да го сменам би се ставил Алек, мн. ми звучи секси.

Ти дечко кај Мацедалиен на прегдлед. Сосе аватар под мишка :)

Иначе ја не мењам име за нишо. Кај кого има друг Анастас у именик? А?

Nemam nikakva namera da si go menuvam imeto.
Si go nosam veke 31 godina, uste malce pa 32 :) , a i univerzalno e, niz cel svet e isto, taka da, nemam navistina potreba da go menuvam.

НЕ го мењам... кеф ми е да ги слушам странците како се мача да го кажа со тврдо Р и В.. секош вела ДеФоу'р..
Давор инче ме викет... И не го мењнам најубо име си имам :P

Јас не би го мењал за ништо на свет! Најубаво име имам!

Доколку се деси нешто да морам да го мењам би го сменил во Харалампие, Адолф, Стојча, Богољуб, Житомир, Алекса...........без навреда на никој

moTaro напиша:
Не го мењај, имeњаци сме :)

И ти се викаш Ивана? :):)

Јас моето не го менувам, за ниедно други не го давам. Владетел на светот, каде се чуло да се менува.

Garfield напиша:
И ти се викаш Ивана? :):)

Јас моето не го менувам, за ниедно други не го давам. Владетел на светот, каде се чуло да се менува.

Ступид....:)

A знаеш дека првиот пост ми беше имењаци без една буква али после си викам, гарант некој нема да се избаци со ваков пост (сум те предвидел) али не се надав дека тоа ќе бидеш ти мачору :)

Јебига, морално беше пиги, не се пропушта таков пост.
Знали една буква разлика, ти си Иванка :pos: :pos: :pos: и ја да беш Иванка немаше да го менувам. Инаку, Иван ич, ама ич не ми се допаѓа. Јебига, став, мислење. то.

Ajde begaj,Biljana ime li e.Bi go menjala i toa pod itno. Samo nemam bas nekoj dobra ideja vo momentov. I sekogas neli mora "Biljana platno..." da mi ja povrzuvaat so moeto "prekrasno" ime. Pfuj...Bi sakala da se vikam na primer Natasha ili Olivera.xaxaxaxaaa...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom