Репрезентативно деколте :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Сеедно... Кај секој природата различно се покажала, нема тука што. Секој има свои предности и недостатоци кои не треба да се пречка за ништо во животот.

Слаба точка ми е.:nesum:
Си го сакам деколтето, многу. :)
Не затоа што имам кој знае колку големи гради, туку затоа што во приницп што и да облечам а ќе биде деколтирано, не ми стои лошо.Иако во последно време, многу помалку носам деколте-маички од предходно, сепак, стојам на тоа дека на забава, вечерно излегување итн. е убав „додаток“ за да се комплетира една слика.

И дека влијае на самодоверба, од лично искуство, да, многу, само затоа што прави да ти биде удобно во своја кожа и да бидеш горд на тоа што го имаш.:smir:

Се почесто почнав да излегувам без градник, исто ми е дали го носам или не :)
Имам убаво деколте, јас а и многу околу мене се согласуваат со ова :pipi:
Многу често носам деколтирани маички, ги сакам, убаво ми стојат. Секако дека убавото деколте влијае на самодовербата, имам многу другарки што најголем комплекс им се малите гради, па се замараат со пуш ап прслучиња, чорапчиња и слично :) Убаво ми е кога ќе видам девојка со добро деколте... На кого не му е:nesum:

оооооо... збесвам на деколте ... :vozbud::vozbud: посебно убооо пополенто.. али вистината е ко ќе се слечит ... тури и пепел ( генерално прајме муабет ) .. иначе имат чесни исклучоци кај шо им се затегнати и без нишо ..

ааа тие без градник шо излегвет, детс анадер стори ... гррр

mislam nek si kazat be i momcive, dal sakaat bitno li e, ne li e, whatever, samo nema da ima seiri vajda do tolku, posho se znae kako vrakaat curive za toa...hahahahha
Океј. Демек не знаевте. :pipi: За сакање, сакаат/те. За тоа на кој ќе му биде битно, на некој зевзек уште зелен у главата, да, ем битно ем пресудно. На некој што ја прошол таа фаза и кликерот му фаќа малце појќе од на зелен 15 годишњак, ќе му биде битно, ама не и пресудно. Тргнувам од тоа колку им` беше занимливо у основно, кога паѓаа по тераси само за да гледаат додека се пресоблекуваш (покасно се закануваа со слики, што испадна дека било лажга, после ќотекот нормално :icon_lol: ).

pa ima nachin za toa, zatoa i gi prashuem, dal bi se odluchile na korektivna...
Немам бог знае колкави гради, имам сосема доволно за да изгледам многу пристојно во што и да е, и отворено и затворено, и со и без. ( И без памуци и чорапи, плус. :icon_lol: ) Си имам складен и пропорционален граден кош, и најзадоволна сум. У крај краева, ако горнион не се скршил од давање у овој дел, долу се заборавил, дефинитивно. :icon_lol:

Мислам, да значеше големи, по дифолт и убави, па да се потепав. :icon_lol: НемаТ шанси бе. Си ги сакам градите, секој сантим, енде. :cigarce:

Имам фамозно полни, големи гради кои ми беа мачни во осмо кога нагло пораснаа,но по неколку години одржување и гаење взаемна љубов, се договоривме да не си пречиме многу:)Проблем е што не можам да спијам на стомак кога имам добиено, а и при трчање знаат да ме зезаат, но затоа во деколтирана маица изгледам...Деколтирано:vozbud:, хихии...Си го љубам, деколтето, си ги љубам и нив...а и ми ги љубат.

Cicki...mmmmmmmmmmm

nAUCNO DOKAZANO e deka zenska so dobri cicki ne mora da bide Ajnstajn da bide primetena ... a duri i da e Ajnstajn toa e zanemarlivo..abe da skratam cicki se cicki :star:

Имам фамозно полни, големи гради кои ми беа мачни во осмо кога нагло пораснаа,но по неколку години одржување и гаење взаемна љубов, се договоривме да не си пречиме многу:)Проблем е што не можам да спијам на стомак кога имам добиено, а и при трчање знаат да ме зезаат, но затоа во деколтирана маица изгледам...Деколтирано:vozbud:, хихии...Си го љубам, деколтето, си ги љубам и нив...а и ми ги љубат.

ја од што прочитав ти ги љубам хехе:helou:

туку он топик стварно темава сега како ја постиравте. Работата е да бираш меѓу пополнето деколте и слично и непополнето. Хмммм тежок избор стварно. Па се разбира убаво пополнето од пополнетост да пука бе да почнат конците да се отпаруваат.

долго време имав комплекс ради градите пош другарките сите имаа машала машала... али у задње време и не ми е толку комплекс.. како за се останато ако некој ме сака ќе ме сака и со и без деколте

оооооо... збесвам на деколте ... :vozbud::vozbud: посебно убооо пополенто.. али вистината е ко ќе се слечит ... тури и пепел ( генерално прајме муабет ) .. иначе имат чесни исклучоци кај шо им се затегнати и без нишо ..

ааа тие без градник шо излегвет, детс анадер стори ... гррр

Има тука длабока вистина. Едно е добро деколте, друго е добра цицка.
Се е бе до рекламата. Како ќе се претстави, како ќе се стисне.
Но веќе кога ќе се попалиш на деколте и да не и се до толку добри, најчесто ќе си рече човек..
Епа ај, нека ја биде вечерва.

Машко сум, па може многу да се попалам на добро деколте. Не знам кој маж не би, освен ако е педер, или ако само што имал секс (дури ни тогаш не сум сигурен колку би се воздржал, а да не зјапа).

Но се обидувам да пронајдам добра аналогија... Тоа би било како некој маж да се шета некаде по улица, а да има испакнатина меѓу нозете и да ја манда лево-десно, бидејќи гаќите и веројатно пантолоните му се претесни.

Кога маж би го видел тоа и би си рекол: „Ау, што е ова? Како ли може да оди со тоа, како ли може да се носи со тоа?“

Кога жена би го видела тоа веројатно не би рекла ништо, туку би почнала да се влажни.

Се обидувам да сфатам зошто нам мажите сепак ни помага да ни се дигне кога ќе видиме добро деколте... Веројатно тоа асоцира на добра цицка, а тоа помага во отстранувањето на инхибиторите кои го попречуваат навлегувањето на крвта во пенисот, што е неопходно за сексуален однос...
А веројатно и жените, кога би виделе големо мандало, би помислиле дека таму лежи голем пенис, што не би имале проблем да го примат (ако не си ја мијат косата во тој период); а може да се работи за тоа што просто некој си правел спики и си набутал хартија таму, за да пали жени без потреба, зашто му било досадно...

Значи, сепак: доброто деколте ПАЛИ! За среќа или несреќа, тоа е.

Жени, ако имате проблем, купете си потпунки; ќе ви се зголемат шансите да ви се појави еректиран пенис во близина. :helou:

kakavi postoi prochitav...mmmm uh-uh:vozbud:

@Betty Boop-ne, ne sum takov, ne bi ja "kaznil" ako folira dekolte:smir:

Не сум надарена многу во тој дел :) ама јас сум си задоволна и не барам повеќе.
Да се живи и здрави push up градниците :)
Но ако не дал господ таму, дал на друго место така да компензирал и јас сум задоволна.
Ако некој ме сака, ќе ме сака каква и да сум, без разлика дали имам помали или поголеми гради. :pipi:

the same here
само што мене сеуште ми се мачни, особено во оние "денови" и тогаш ептен ме нервираат иако изгледаат тогаш совршени и наликуваат на силиконски не ги сакам ич:nesum:
не носам блузички со деколте зошто ме прават мноогу по возрасна а и не ми стојат многу убаво дека сум слабичка а и мразам кога ми буљаат машки
во последно време им завидувам на девојчињата со имаат помали
барем се убаво им стои и си немаат проблеми:pipi:

Па доволно добри се :icon_lol:
Средна големина која ја обожувам. Инаку не можам да им се изначудам... на моменти знаат едноставно да преливаат.....мислам страшно и вознемирувачки кога ќе ги видам толкави, подуени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom