Флипери

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Street%20Hoop%20(2).gif

Престанав дури кога и со Германија почнав да ги тепам сите... Стрит Хуп е закон, ако има некој за еден на еден, да се јави... :)

Јас со Тајванците играв на Street Hoop. Најбољи беа за тројки :)

Најбоље игрица ми беше Cadillacs and Dinosaurs (или попозната како Мустафа:)).
camcom.jpg

1112081238.jpg

Колку пари имам оставено на флипери ко мал... Да ги собирав тие пари, сигурно ќе си купев некои 5 флипери за дома.

Интересна ми беше и Three Wonders. Сме гинеле по неколку саати на неа :)
3wondersaab0.png

3wond00.gif

А највеќе сум ги мрзел оние (правите) филпери. Со дирки и топчиња :)

Него, кај има флипери? Да видиме дали уште ги владееме:vozbud:

И јас најмногу ги играв Стрит Хуп и Кадилакс&Диносаурус. На Стрит Хуп играв со Американците(интересно ми беше да забивам), а на Кадилакс играв со Џек.
Ех, времиња... сега ме натеравте да си поиграм МАМЕ32:)

Еххх... на флипери колку одев... И ми беше забавно.

Оставав добри пари таму. До душа не знам колку зашто не ги броев... не беа мои - кога ќе се потрошеа, ќе земев од моите и толку... ;)))

Fliperi.... Ne samo kolku pari sum ostavil ami i kolko kotek imam izedeno. Ke mi dadat pari da kupam cigari za tato i me nema mene 2-3 saati doma. Pa posle Kuteek :tapp:

На крај кога веќе не удираа будалите у глава и нормално немавме пари си напраивме чит :pos: бакарна жица свиткана во форма на јадица ја спуштавме и лупавме кредити:)

Кога веќе ја спомнавте финтата со жицата... Знаете други финти?

Ние бевме посовремени хакери. Куцавме со тој електричниот дел од упаљачот што фрла искри. Ја допираш жичката до металниот дел на отворот кај што се ставаат жетони и стискаш како да палиш упаљач. Со секое испуштање струја - добиваш кредитче. Пробајте ако идете на флипери негде, ама само на поновите фаќа :)

Еднаш се заборавивме од играње без да земеме ниеден жетон и не фатија.
Само не ми текнува дали имаше и по некој шамар, ептен одамна беше :)

Ај сега фино ќе ве молам ако има некој линк од Маме32 за симнување нека даде.Ми се игра:)

Cadilacs & Dinosaurus ја играв пред некој ден ама на Маме 32 :helou:

Metal slug
Cadilacs and dinosaurs
Windjammers (со фризбито)
Three wonders
Punisher
Street fighter
Marvel superheroes
Toki (со мајмунот)
Aero fighter
Street hoop
Pang
Contra
и уште 100 други! ! !

Најдобрите игри од детството (не дека сум сега голем нешто ептен)
Се знаеше после школо на флипери. Уште ги има кај мене ама работи само 1 флипер, местото е полно со влага и непожелни фаци идат сега таму.

За жал Ацид не верувам дека постои место во Ск каде што уште ги има :nesum:...ако најдете нешто такво јас сум стално за :vozbud:

За жал Ацид не верувам дека постои место во Ск каде што уште ги има :nesum:...ако најдете нешто такво јас сум стално за :vozbud:
Нема шанса да не постои... Не постојат во центар можеби.
Ама во Радишани, Лисиче и тн. - мора да има уште флиперници.

флиперии :vozbud::vozbud::vozbud: како копиљак ми даваа од дома по 20 денари да идам да си купам смоки или па ако беше лето да си купам сладолед и јас одма на флипери дај 4 жетони :je: и одма на фудбалче најчесто или на Мустафа, Стрит Фајтер, Панг. хмм имаше една игра не ми текнува сеа како се викаше да соблекуваш жени ааа таа коа се појави се чекаа редици за да се седне на тој флипер :pos:

п.с како ли можев да ја заборав стрит хоп и таа со пукањето исти по боја топичиња не ми текнува како се викаше и оваа :je:

леле флипери тоа кошарката играв со тајван за 3ки зкаон беа а и американците за забивање мустафа играв со мес мислам се викаше немаше потреба кај нас да праиме некои гфинти за кредити зш не частеа секогаш:vozbud:последен пат сум играл на флипер пред 3-4 месеци во фирма ама сеа е веке затворено а имаше еден флипер со многу игри:wink:

Епа само да ги најдеме праиме собиранка у флиперница :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom