Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Baram cimerka za vo Stip.. ako ima nekoja zainteresirana neka mi pise poraka :D

Две девојчиња бараат трета цимерка во нова зграда супер наместен стан позади железничка 55 еу + ситни трошоци...076482921[DOUBLEPOST=1409214320][/DOUBLEPOST]
Две девојчиња бараат трета цимерка во нова зграда наместен стан-домофон-паркинг-лифт 6 спрата-тивка средина без гужви и метежи-тинекс одспротива-парно 1450 денари месечно- позади железничка 55 еу + ситни трошоци...076482921
Студентки на економски и медицински факултет се девојчината

Последно уредено:
Здраво на сите. Ние сме две студентки,бруцоши, бараме уште две цимерки. Најдовме стан преубав,значи модерно опремен,со 2 спални со по 2 оделни кревета и со 2 купатила. Станот се наоѓа во Кисела Вода,позади Веро. Цената е 3500 од секого + сметки.

Кој е заинтересиран нека ми пише во инбокс ќе оставам и фејсбук и ке пратам слики. Позз

Уште едно девојче ни фали ^.^

ние сме 2ца цимери, бараме уште 1-2 цимери/ки за стан во Штип, станот се наоѓа на 3 мин од центарот, т.е. кај промајата, се плаќа 3000 денари од човек со вклучени сметки за кабловска и интернет. Заинтересираните нека ми пишат во порака

Барам цимерка во Битола, цел спрат од куќа имаме, двете своја соба, убав голем, дневен престој, кујна и купатило. на мн убаво место е близу до центарот :)
пишете :LOL:

Барам цимери за во стан во Штип!
Станот е кај Сењак,близу Ребус,150 квадрати,претсобје,кујна со трпезарија,дневна соба,2 WC,2 тераси и 2 големи соби со брачни кревети,целосно опремен Wi-Fi,кабловска итн.
Кирија 3000 ден. месечно + сметки

Бараме еден или двајца цимери/ки за стан позади Буњаковец кај основното Песталоци. Ние сме 4 цимери (2машки,2женски). Станот е голем 90 квадрати. Цена 300 евра.

Барам цимерка за во веќе најден стан над државна болница. 077843150

Барам 2 цимерки за во Битола, ние сме 2 ни фалат уште 2,станот е кај средно техничко, заинтересираните можат да ми пишат порака, можам и слики од станот да му пуштам на тој шо сака да го види.станот е трособен и во добра состојба е , поздрав пишете :);):D

Бара ли некоја цимерка за во битола?

Барам цимерка за во Скопје. Станот се наоѓа позади СП маркет и пазарчето во Автокоманда. Цената е 5500 вкупно за сите трошоци. Контакт 075/765-686

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom