Фан Клуб: Локомотива Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Kiko-Kozle
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еден другар на брат ми игра за Ломотива одбрана е играше за млада репрезентација али повредите го оддалечуваа од теренот на пат е да потпише за Р.Кометал или за Тетекс па ке видиме шо ке бидне ваму не зема некој кеш.Прв пат слушам дека Панчев го земал клубот.

еден другар на брат ми игра за Ломотива одбрана е играше за млада репрезентација али повредите го оддалечуваа од теренот на пат е да потпише за Р.Кометал или за Тетекс па ке видиме шо ке бидне ваму не зема некој кеш.Прв пат слушам дека Панчев го земал клубот.
Кој ти е болдираниов клуб?:nenene:

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom