Омилен ресторан со највкусна храна? Каде одите?

• Креатор на темата Креатор на темата cak4e
  • Време на започнување Време на започнување

cak4e

T-REXXXXXXXX
Член од
2 февруари 2007
Мислења
72
Поени од реакции
0
daj kazete nekoe dobro restorance za idenje i toa!!!pozz do site

Џино скоро секој 4/5 ден со девојка ми на пица или лазањи.
Воденица, само кога ке дојдат некои битни фаци у друштво у стил на чичко и на девојка ми или некој роднина од странство.
Вистинска Роза... понекад на ручек, оти фамилијарни пријатели сме со Розе.
Букет скоро секој 2/3 ден. Таму со татко ми прајме договори за работа, пошто ни е карши фирмата.
Три Фазана... на пијанчење со колеги.
Мирко 919... на пијанчење со колеги и друштво.

а ако ти е за со девојка најубо иди во Ања поред кеј...не сум нешто многу редовен јас таму идам еднаш до два пати месечно или пак Џино... али викенди на закажување едно 2 дена отприлика.

исто така оддамна не сум би во Дал Мет Фу и Дал Фуфо Галија. Имаат добра пица и Кордон Блу.

Можеш и во Боними да одиш многу добро место од летоска не сум бил таму.

исто така идам во Индиски и Кинески ресторани барем еднаш месечно.

definitivno kamnik restoran za divec nema bolje mmmmmmmmmmm....

Necrophilia напиша:
Тука имам чекано роденден кога кафанчето беше до хотел Лаки :vozbud: на Лењинова. Имаше жива музика - Мики Бенд (бендот беше Мики со синтисајзерот) и Свето Костич (еминентен кафански пејач). Знам дека на девојките не им беше најпријатна атмосферата :pos:

Инаку, одам каде ќе стигнам, само не по елитни-снобовски Ресторани каде си осуден да се чувствуваш непријатно. Повеќе сакам кафанчиња и гостилници :)

Најдобри места за јадење

Најдобри места за јадење ми се седмица и ова следново не го знаете зосто за тоа идам специјално до Прилеп во Александрија

Бев еднаш у кинескиот ресторан спроти руска амбасада и многу добро си поминав.

Aleee напиша:
Kaj Zlate, zakon mesto za jadenje
Kakov zlate!?!?! Nedaj boze!
NOMOJTE NI POD RAZNO DA ODITE TAMU
Posledniot koga bev pred dve godini najdov semka od maslinka vo lovechkata pleskavica a pred posledniot imashe vlakna vo lebot, Slushnav deka na eden den bil zatvoren opd sanitarna inspekcija radi mnogu gluvci vo magacinot kade ja chuva hranata!!!! NE NE NE I NE

абе ајде луге се читате што пишувате? ја знаете разликата од ресторан до кафана? т.е. кебапчилница???

7ца за вас е ресторан????или уште помалце Кај Злате???

Necrophilia напиша:
абе ајде луге се читате што пишувате? ја знаете разликата од ресторан до кафана? т.е. кебапчилница???

7ца за вас е ресторан????или уште помалце Кај Злате???
u pravo si,inace retko idam u restorani nemam nekoj poseben izbor

Equestrian кај Скопјанка.

Necrophilia напиша:
Џино скоро секој 4/5 ден со девојка ми на пица или лазањи.
Воденица, само кога ке дојдат некои битни фаци у друштво у стил на чичко и на девојка ми или некој роднина од странство.
Вистинска Роза... понекад на ручек, оти фамилијарни пријатели сме со Розе.
Букет скоро секој 2/3 ден. Таму со татко ми прајме договори за работа, пошто ни е карши фирмата.
Три Фазана... на пијанчење со колеги.

а ако ти е за со девојка најубо иди во Ања поред кеј...не сум нешто многу редовен јас таму идам еднаш до два пати месечно или пак Џино... али викенди на закажување едно 2 дена отприлика.

исто така оддамна не сум би во Дал Мет Фу и Дал Фуфо Галија. Имаат добра пица и Кордон Блу.

Можеш и во Боними да одиш многу добро место од летоска не сум бил таму.

исто така идам во Индиски и Кинески ресторани барем еднаш месечно.
кратко прашање без љутиш:имате дома фрижидер?
Инаку сите набројани ресторани се топ ама во Фуфо пицата е закон, а за кватроформаџо немам зборови.

Вистинска Роза. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom