МРТ: Срам, брука...но...?

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај сега од кога и колку натпревари ке даваат од Италијански/Англиски куп ?
Каде може да се најде програмата на МТВ не верувам дека имаат на сајтот:pos2::tapp:
И уште нешто КОЈ КУР СТАВИЛЕ НА ГРЧКИ И БУГАРСКИ ЈАЗИК САЈТОТ ОПЦИЈА :tapp::tapp:

сајт имаат www.mtv.com.mk ама само програма има за втора програма а за прва ја нема никаде

сајтот моментално е ерор.али ке биди кај и да е до 2012година

сајт имаат www.mtv.com.mk ама само програма има за втора програма а за прва ја нема никаде

сајтот моментално е ерор.али ке биди кај и да е до 2012година

Отоврив сајтот одам на програма и ми дава празна страна:toe:Бруки се бе осмооделенци подобар сајт ке направеа:tapp::tapp:

Чекај сега од кога и колку натпревари ке даваат од Италијански/Англиски куп ?
Каде може да се најде програмата на МТВ не верувам дека имаат на сајтот:pos2::tapp:
И уште нешто КОЈ КУР СТАВИЛЕ НА ГРЧКИ И БУГАРСКИ ЈАЗИК САЈТОТ ОПЦИЈА :tapp::tapp:

Отоврив сајтот одам на програма и ми дава празна страна:toe:Бруки се бе осмооделенци подобар сајт ке направеа:tapp::tapp:

Кога го направија беше нешто како хит, прв сајт во регионов кој работеше на 8 јазици. Далеку од 8-одделенци, цел тим малди програмери беа ангажирани, си ја знаат работата. Само, уште една непотребна работа според мене, ама убаво беше. Сега не сум отворил одамна, нити пак има зошто, ама претпоставувам го имаат запустено одржувањето. Исто како што имаат огромна зграда што не можат да ја одржуваат, направија и огромен сајт кој не можат да го одржуваат. Кај нив изгледа поентата е да направиш нешто, не е битно колку ќе трае :)

И то...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom