Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Помина модата на лепење постери. А и стари сНе веќе. :)

Лепев и јас... Во ерата на Бекстрит Бојс, Спајс Грлс и Беверли Хилс. Значи, пред едно 10 години. :)

Повеќе не, инаку ѕидот не се гледаше од што беа излепени постери на времето од Wu-Tang Clan, класика бе ба4ко :)

Ич :pipi:

aedpdf37993202hj6.jpg

Порано не се гледаше ѕидот од големиот постер/ календар со Феррари и Шуми, ама мајка ми не ми дозволува да имам веке и так имам само еден и тоа од парфемот на феррари( го имаи болидот)

Девица сум подзнак..перфекционист..нема ништо на ѕидовите освен верска статуетка, а на масата свеќа,а бирото е минималистички средено само најпотребно и неопходно се друго е по фиоки или под кревет...

Знам дека некаде пишав за постери, ама ај.

Порано имав ептен многу постери залепено, ама некако ми станаа досадно и ги тргнав.

Сега имам еден хамер ( хоум мејд ), плакат од Бон Џови, 3 плакати со Тоше, 2 постера и една слика со риби што ми ја нацрта другарка.:)

Порано,како помала,имв еден куп постери.Сега немам ни еден.Собата ми е розево исфарбана и сакам таква да ми остани,нежна и едноставна.

Ноуп.. ич, ама баш ич.
Собата ми е во финална фаза на реконструкција, се што постои од постери е извадено (се што постоеше од било што е извадено :) ) и не планирам пак да ставам потери.
Ниту има нешто од постер што би го закачил, ниту (со сегашната концепција) би личело постер да се стави во таа соба.

Порано имав некоклу постери сега немам ниеден...:toe:

Имам... И сликички, не само постери... Празно ми е многу без нив... За некое време ќе кречиме, и пак ќе ставам...

Постоеча тема. :icon_lol:

Инаку, не лепам постери. Порано да, сега ми е изживеано. Си имам табла во соба со разно разни тракатанци, слики, исечоци, фотографии, стихови, ноти и остало... Глупи американци. :icon_lol:
Ако се важи. :pipi:

Порано имав ама сеа не.Ако се најде некој интересен ќе го стаам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom