Фатално неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Ако, малку му е... Сака да се прае заебан епа го заебала накрај бившата...
Мило ми е само што девојката е денес среќно мажена...
Ја не би му ни простила за тоа што го направил...кретен...

Читам фатално неверство и додека ја читав приказната чекав да прочитам смртен случај или нешто самоубиство, ама ништо, па се разочарав... :)..

А иначе.. Неверство си е неверство бе, нема вакво-такво, тоа е и нема простување..

Конкретно за овој од приказнава, боље да рекол дека легнал со женскава затоа што му се ебело', него тоа дека било за последен пат.. Ајде бе..

'Простете на речник..

Верувам дека на девојката и било тешко и не би се ставила на нејзино место. Му верувала на некој кој не знаел да каже не, некој кој ја жртвувал љубовта, која веројатно ја чувствувал, за еден обичен секс и потсетување на некои минати времиња.

Како можел да биде толку плиток на памет кога дотичната особа му навела дека ќе биде за последен пат? Не размислил дека зад тоа последен после толку јавувања и следења се крие нешто друго?
Воопшто не ми е жал за дечкото, научил животна лекција.

Хммм шпанска серија.
Прво не знам како му простила пријателка ти кога ги начекала во сред акција дечкото и бившата негова девојка. Ова е филмска сцена.
Типот сакал да си добие што е можно повеќе. Многу јака лага е дојде за последен пат да имаме секс и понатаму ништо. Тие работи и мали деца знаат дека се глупости.
А во едно нешто верувам типот денес мнооогу се кае и треба да се кае и да жали. Сака да зграби се? Епа сега нека седи со празни раце и нека си ја гледа љубовта покрај некој друг.

Но ако пријателката сеуште мисли на него иако е во брак со друг, а тој е разведен, така да приказнава може да има to be continued...

Единствено фатално нешто во приказнава е вистината на младите. Па видете која катастрофа им се случува на 18/9 годишни деца! Ало бре, кај тргна светов!
Чекајте да се смирам сега ...
Е па вака ... тука нема никаква љубов помеѓу никого. Детска работа е тоа, за сите четворица.
Прво, врската помеѓу првите двајца ... љубов голема бла бла ... неможе да има голема љубов помеѓу две деца ... факт, точка.
Второ, девојката му простила неверство кое со свои очи го видела ... жива глупост. Тоа е моментот што докажува дека нема љубов помеѓу деца. Нека фатам јас така мој дечко, па да видите колку ќе му простам. Но добро, толку дозволува паметот на тие години и тоа воопшто не е лошо или навредливо ... само лошо е што преувеличувате.
Трето, дечкото бил недозреано дете штом прифатил секс за последен пат ... па и дедо ми во негово време сигурна сум дека знаел каква финта е тоа ... детска.
Четврто, убаво кажа Апокалипто ... направил некој во целиот тој беден случај ДНК анализа? Ништо чудно девојката која толку многу го напињала да го наседнала со туѓо дете или намерно со него забременила.
Петто, оставената и сега омажена девојката мене ми изгледа прилично мутава. После таква трагедија за нејзини години, таа сега, на нејзини 22 е веќе две години во брак? Абе неможам да разберам, заебете ...:nesvest:

За крај еден совет ... гледајте шпански серии деца, барем таму ќе научите што се прави во такви случаи ...:toe:

Nisto fatalno ne gledam tuka,toj vo tvojata prijatelka ocigledno ne bil tolku zanesen i zatreskan stom kao "ZA POSLEDEN PAT" da odat vo krevet,mislam ne drzi objasnuvanjeto tuku ocigledno i na nego ne mu bilo seedno i posakuval sex,a stom posakuval sex so drugo ne ke da e on tolku zatresskan ili bil vo prijatelka ti,a i tvojata prijatelka stom se omazila ,ne pati i sece veni po bivsiot tuku verovatno e srekno zaljubena,sigurno ne zloupotrebila nekoj decko sto ja saka za da bi go zaboravila predhodniot..ednostavno taka trebalo da bide a po predhodni vrski i ljubovi ne se place..:back:

Deckoto trebalo da znae deka postoi nesto sto senarekuva kontracepcija ako ne sakal da ja igubi taa sto ja "saka". A da ja sakal tolku taa devojka nemalo ni da ja izneveri. Stom se odlucil na toj cin sigurno nemalo tolku golema doza na ljubov kon taa devojka. Stom ne se omazila vednas tuku bila dve godini vo vrska so segasniot soprug znaci deka ovoj noviot i znaci nesto, deka ne e taa koja ostanala so prazni race, tuku nejziniot bivsi de4ko.

prikaznata ti e poucna bravo.ne e se vo seksot nemozel da i udri edna kloca vo gazot i da ja isprati doma ne moral da spie so nea beznacajen seks a kako pa da ne a sega za sekoja svoja greska ke si snosi posledici

немам никакво оправдување за неверство ако некој сакаш ќе го сакаш и ќе бидеш само со него па и секс со бившата за да го остави на мира најтечка глупост можел да се одкачи од неа на поинаков начин женско не се удира но можел број да смени никогаш на домашен тел да не одговара на улица да ја избегава секако и ако пак е напорна епа може да превземе некоја подрастична мерка.......
и секако на крај си го добил заслуженото однсно дете и таков живот а пријатекла ти секако после некое време си нашла некој што ја сака почитува

Бившата девојка во овој случај за мене е курва!!! А типот срам за машкиот род!!!

Ако ако, Еднаш слатко, цел живот татко :uvo:

Па ебачот , кој е многу глуп ..
и не го правдајте требало да мисли со горната глава не со долната ..
и сеа .. ајде .. оп троп .. тате стане .. хаха .. идиот. :pos2::pos2: .
сеа типацот имал многу солуции во оваа ситуација ..

1. Кик у фаца на бившата
2. Игнорирање
3. Плукање во фаца .. и и и многууу другиии . :pos2:

zivot be zivot ova da se snimi ke gi zamini spanskite serii......

Чекај бе, ако оваа ги фатила на СРЕД секс, и тој секс нели бил "ко за последен пат" како може да биде оваа трудна, кога не завршиле работа овие двајцава, него биле прекинати на СРЕД секс од сегашната девојка?
Јебига, значи овој НЕ ја работел бившата прв пат :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom