Пропуштени шанси...

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
..Дали жалам? Па не многу.

Глупо ми е да жалам за нешто кое било и прошло.Да сум сакала толку многу ќе сум го нарпавила а не по години и години да земам и да кукам за тоа.Не.

Само знам ќе се каам за школово што не фаќам книга па после Стојко ми е крив што цел Мај месец го проаѓам над книга:jaj:

За ништо не жалам и за ништо не се каам.

Залам за многу пропустени шанси али тао е сега нема назад

Сум имала мн шанси кои сум ги пропуштила и сум жалела мн

ДА ДА ДА !!!!!....

Што не продолжив со школување за тапани!!!
Што не продолжив со фудбал:toe:!

Не се каам,пред мене е животот :)

Па не знам .... веројатно да....
сум имала многу шанси во животот и сум ги пропуштила заради глупави ситници .... или затоа што ми било срам ... бла бла...

...може да се каже дека жалам за тоа ....

Назад не гледам за се што поминало само гледам во судбината.

Интересен е филмот, кога се надеваш и тврдиш дека не жалиш.
Арно ама внатрешноста друго кажува.
Би продолжила да лажам дека не жалам, но оваа лага не би била толку бела.
Денов е полн со лаги, почнувајќи од самата негова намена.
Па, така, јас жалам за времето што минува.
За другото кое сме го испуштиле, (вклучувајќи го и времето) добиваме и втора шанса. Прашањето е кој ќе ја искористи. :)

Па на некој начин да,криво ми е за некои пропуштени шанси.. Ама кога ќе ми текне дека нема назад не се замарам :)

ОфТопик:
најмногу жалам за некои глупости што неможам никогаш да ги заборавам или да си ги простам.

Имам пропуштено многу шанси во животот само да не ги набројувам сега друг пат ќе пишам.

Жалам за повеке, најмногу жалам за пропуштени патувања ( ги имаше многу, на многу се одлучив да останам со пријателите ) иако уште сум млад се надевам, нема уште на што толку да жалам, али ете сепак се наоѓа нешто.

Има повеќе пропуштени шанси не една и најчесто жалам, но сепак нема што да се прави тоа е тоа продолжувам понатаму , ако повторно ми се пружи шанса ја искористувам најчесто ( не секогаш, некогаш знам да ја направам истата грешка па да ми биде уште повеќе жал, ама тоа е тоа).

да за едно нешто жалам веќе 1 год тоа ќе го променеше мојот живот :vozbud::(:(:(:(:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom