Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување
Го прегледуваш билтенот и ти паѓаат за око 6-7 утакмици со коефициент 1,9 па нагоре, кои сакаш да ги играш.
Што сака нека е, ама една од тие 6-7 ќе излезе, се согласуваш? Кога ќе ја фатиш таа, во плус си.

Еве за викендов на пример:

Вчера го фатив Ле Ман на 2,00, братучед ми (со кого заедно играме) Дортмунд на 1,95.

Пример: Ридинг 1 на 500д
ако не излезе идеш Волфсбург 1 на 1000д
ако не излезе идеш Барса 1-1 на 2000д.
ако не излезе идеш Гронинген 1 на 4000д.
ако не излезе Јуве 1-1 на 8000д.

Поентата е да имаш доста пари спремни за играње.

Па ако не погодиш една од 7-8 нема поента да се кладиш, на било кој начин.
Се кладам 11 години, никогаш не сум ги промашил сите утакмици на ливчето.

Ретко....многу ретко.. до сеа 10 пати дали сум уплатил..сум фанал 4-5 пати..ситна пара

abe mora da se ima vrski i dolgo da se zanimavas so ova rabota inace nisto.
nekogas i ce platis za nekoja informacija ama kaj nas ne veruva nikoj i to e.

Го прегледуваш билтенот и ти паѓаат за око 6-7 утакмици со коефициент 1,9 па нагоре, кои сакаш да ги играш.
Што сака нека е, ама една од тие 6-7 ќе излезе, се согласуваш? Кога ќе ја фатиш таа, во плус си.

Еве за викендов на пример:

Вчера го фатив Ле Ман на 2,00, братучед ми (со кого заедно играме) Дортмунд на 1,95.

Пример: Ридинг 1 на 500д
ако не излезе идеш Волфсбург 1 на 1000д
ако не излезе идеш Барса 1-1 на 2000д.
ако не излезе идеш Гронинген 1 на 4000д.
ако не излезе Јуве 1-1 на 8000д.

Поентата е да имаш доста пари спремни за играње.
Ова се прави со 3 кофицинет и треба да се има пари,ако правиш со 2 коф малце ќаруваш!! Иначе за тие што прашуваат како може да си во ќар,ја сум пресемтал на 3 коф и секогаш коа утнуваш следниот пат зголеми го влогот како што ви пиша погоре КУЦ и на крај си во ќар!

Еве пример од Италија да земеш некој тим од средина на табела од пет натпревара еден влегува X па што сака нека е.

Абе возбудливо е во секој случај дали на малце дали на многу.Јас сум играл и така и така ама појако е кога на 50 денари ќе фатиш 7-8 утакмици одколку на 1000 една оти нели ти е страв да ставиш 8 утакмици на 1000.Ете јас да речам дека ми е хоби ова и никад не сум останал без ливче дали било на 50 или 1000 манје битно.

ај едно прасање не видов назад мозе пишува негде може некој да ми казе како се пресметува систем односно на систем 4/4 2/7 како се гледа која е добивката после 2та фатена утакмица доле на пример услов 2/7 а си фатил 4 од 7?

ај едно прасање не видов назад мозе пишува негде може некој да ми казе како се пресметува систем односно на систем 4/4 2/7 како се гледа која е добивката после 2та фатена утакмица доле на пример услов 2/7 а си фатил 4 од 7?

Ако ги означиме условните со бројки од еден до седум, а си ги погодил непарните на пример:

фиксен дел * (1*3+1*5+1*7+3*5+3*7+5*7) * вложени пари:број на комбинации

Имам фатено 3 пати само. Дали знај за утре некој утакмици шо се сигурни да пишам? :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom