Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш да фатиш нешто, пробај утре барем има доста интересни утакмици каде нема местенки и такви срања.ahh od Kladilnicata nema leb Plemeto :nerv: se ili 1 ili 2 utakmici e**t na livce i pak ne doaga pamet pak se igra i pred :tv: se dreme :icon_bigg pozz![]()
Ако сакаш да фатиш нешто, пробај утре барем има доста интересни утакмици каде нема местенки и такви срања.
Коефициентот ќе биде најверојатно од 5.50 до 6.10, зависи каде ќе ја играш.Abe za inat Ke ja stavam Makedonija 1 pa sto saka neka e :zlo: samo nez kolku e koef
катастрофа тешка се кладилнициве, а и луѓето што се зависни од нив, не ми е јасно како може народов толку лесно да се лаже. у 3 фази ке ги опишам редовните пациенти во кладилниците : во прва фаза добиваат и мислат дека може да играат против кладилниците , втора фаза веќе почнуваат да губат ама си викаат " баксуз се овие неколку кола ке помине " и почнување да се трошат пари кои се планирани за друга работа т.е не смеат да се потрошат и веќе у 3 фаза ги губат повеќето пари што им биле наменти да си купат нешто или ред други работи. секако со исклучок и респект за дечките што играат паметно и си играат со одвоени пари што можат да си ги дозволат да ги изгубат
ova me bendisa.posto za da igras na kladilnica moras da imas isplanirano kolku mozis da si dozvolis da izgubis ,za nekoj toa e 100denari za nekoj golemi i teshki pari vo zavisnost kako i kolku igras.
lujgeto so pogolemo iskustvo i so dobri informacii zarabotuvaat dobro (ne igrajci gi golemite favoriti ).
jas sum vo dosta golem plus od kladilnica
Чекај малку,како секако во плус ?? некако ми е нејасно..играш на Фиорентина 1 така и паѓаш,па идеш на Лече и таму паѓаш,па на Милан исто и Гетафе од кај знаеш дека баш ова коло ке победи,има нешто што не ми штима,можеби грешка сум разбрал,дај појасни..поздравБате, нема сигурица. 100% никогаш не можеш да си сигурен.
По мене најдобро е планско играње со зголемување на влогот после секој промашај, а играш само синглови. Али, за сево ова мора да имаш ресурси од над 20000ден. Секако си во плус на крајот.
Пример:
Фиорентина 1 на 2,1 за 500д. - ПАЃАШ
идеш после Лече 1 на 2,3 за 1000 - ПАЃАШ
Милан 1 на 1,9 за 2000 - ПАЃАШ
на крај Гетафе 1 на 2,2 за 4000 - ДОБИВКА
Од почеток си вложил 7500, а добиваш 8800.
Ова може да се игра и со иксови, мада таму има шанси за да се промашат 7,8 во низа.
И за крај, хел јеа, главно хоби ми е кладилницата.