Кладилница

• Креатор на темата Креатор на темата GrouchoMarx
  • Време на започнување Време на започнување

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Алооооооо бре луѓе ова е хоби на 21 век бе.Видете у прва кладилница(да има малце попознато име) и ке ви стане јасно што све се дешава. Болен народ има ептен.Забегуваат до максимум. И ја играм ама знам да стаам рецка бе.

Мислиш обложувалница?:)

ретко уплаќам во обложувалница ептен ако има некоја сигурна утакмица,инаку брат ми секој ден уплаќа

Неколку пати имам уплатено и само еднаш добив.Не ни сакам да почнам повеќе да поддавам оти ќе ги фрлам сите пари а многу помалку ќе добијам:)

Секојдневно си играм. :kesa:

ретко уплаќам во обложувалница ептен ако има некоја сигурна утакмица,инаку брат ми секој ден уплаќа
Истиов случај и кај мене е, ама брат ми од што уплаќа толку почна и да работи таму хаха.

Во тек на регуларна сезона уплаќам по 3-4 ливчиња неделно, сеа дур трае летово по 1 месечно, чисто колку да не се запостави.

nekolku pati sum uplatil i samo prviot pat dobiv!Nemam sreka u kladilnica!!!!!:nesum:

Така, си играм по малце.

mn epten mn igram koa trae seoznava pojakive ligi eve use malce pak ke pocnam sekoj den da uplakam

два три пати иам уплатено, не ме влечеше (плус губев) и се откажав...

Кладилница... Сега во лето не уплаќам, ама кога ќе почнат првенствата, знам да уплатам 1-2 ливчиња секоја недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom