Star Wars

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Ваљда се повише како Dark Jedi, отколку како Sith. Али поима немам, немам ни читано ни гледано ништо, не сакам да си спојлнам ништо.

Јас двата трејлери ги иам глеано сеа кај и да е треба уште еден да извадат а филмот би бил страшен :zloo:

Jas nishto neam gledano, se krijam vo peshtera i begam od spoileri.

Znam samo deka gradat Star Wars land i deka sakam da odam :love:

Хaхaхaхaхa...

Пa ти кao Лук Скaјвoкер у нoвиoв дел...

Нaвoднo, и oн се скрил у пештерa у некoјa вукoјебинa и никoј не знaел кaј е...

:D:D

Шaлa нa стрaнa... Мoждa и бoље тaкa...

Мене не ме држи местo... Едвaј чекам :D

А oвa сo Стaрвoрсленд.... Пoшo мнoгу е пoпулaрнo емигрирaњевo.... Сериoзнo мислaм декa тoa е мoјaтa ветенa земјa кaкo иден нoвoпечен емигрaнт... :pos:[DOUBLEPOST=1441983659][/DOUBLEPOST]
Ваљда се повише како Dark Jedi, отколку како Sith. Али поима немам, немам ни читано ни гледано ништо, не сакам да си спојлнам ништо.

Пa кoј ги знaе...

Некoј ќе рече не е врaт негo е шијa...

Али oчигледнo декa сaкaaт дa се оттргнат oд лoшaтa репутaцијa нa епизoдите 1-3 и oд збирштинaтa oд џепни книги прoдoчжувaјќи јa причaтa пoсле6-кaтa, и шo немaaт никaквa врскa и се крaјнo банални...

Еј ќути....

Phantom Menace беше жива катастрофа... (једино Darth Maul беше некоја светла точка у тој мрак :-))) )..
А за другиве, ме нервираше Хајдер Кристијансен.. овајј.. Педерсен де :-))

Иначе...
неколку нови сличина од VII- цата :-)

http://www.starwarsunderworld.com/2015/09/promotional-images-for-force-awakens.html

Интересен клип....

Така што... не верувам дека нешто поразлични би биле следните 3 дела.... околу приказната не навлегувам, но динамиката, контекстот.. би бил тој...

Како е најдобро да се гледаат првите 6 филмови за некој кој појма нема досега што се случува во оваа франшиза? :P Мислам по кој редослед, според дејството или по година на излегување?

Како е најдобро да се гледаат првите 6 филмови за некој кој појма нема досега што се случува во оваа франшиза? :P Мислам по кој редослед, според дејството или по година на излегување?
Според дејството мислам дека е најдобро. Многу појасно ќе ти биде што и зошто се случува.

Kako I sekoj serijal, po godinite na iskacanje.

po godina na izleguvanje, kje si go unishtish serijalot poinaku ako go gledash

Не ги слушај овие погоре.

Ако ги гледаш по година на излегување, добиваш инстант ВТФ во Епизода 6(третиот филм што ќе го гледаш).Ако го следиш епизодите - попиваш спојлер на сред гледање.

Најарно ти е да ги гледаш по овој редослед: IV, V,( I), II, III, VI. Епизода прва ти е во заграда пошто е опционална. Можеш да ја скокнеш. Нештата кои се во неа , во основа, се незначајни за понатамошната приказна.

Ако решиш да го следиш овој редослед , уствари ќе гледаш Star Wars : Luke's tale.

Е кој спојлер, зар има некој досега шо не го знај "спојлерот" :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom