Corvus
Latrodectus
Jas nishto neam gledano, se krijam vo peshtera i begam od spoileri.
Znam samo deka gradat Star Wars land i deka sakam da odam
Znam samo deka gradat Star Wars land i deka sakam da odam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam samo deka gradat Star Wars land i deka sakam da odam![]()
Znam samo deka gradat Star Wars land i deka sakam da odam![]()
Ваљда се повише како Dark Jedi, отколку како Sith. Али поима немам, немам ни читано ни гледано ништо, не сакам да си спојлнам ништо.
Според дејството мислам дека е најдобро. Многу појасно ќе ти биде што и зошто се случува.Како е најдобро да се гледаат првите 6 филмови за некој кој појма нема досега што се случува во оваа франшиза?Мислам по кој редослед, според дејството или по година на излегување?
Како е најдобро да се гледаат првите 6 филмови за некој кој појма нема досега што се случува во оваа франшиза?Мислам по кој редослед, според дејството или по година на излегување?
po godina na izleguvanje, kje si go unishtish serijalot poinaku ako go gledashКако е најдобро да се гледаат првите 6 филмови за некој кој појма нема досега што се случува во оваа франшиза?Мислам по кој редослед, според дејството или по година на излегување?
Како е најдобро да се гледаат првите 6 филмови за некој кој појма нема досега што се случува во оваа франшиза?Мислам по кој редослед, според дејството или по година на излегување?
Гарант има. Некој.Е кој спојлер, зар има некој досега шо не го знај "спојлерот"![]()