Подобро дома или со лошо друштво?

• Креатор на темата Креатор на темата *princess*
  • Време на започнување Време на започнување

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
Замислете ваква ситуација-- Се спремате за на одмор,,арно ама пријателите со кои излегувате и секогаш си поминувате најубаво,,поради Х-причини годинава неможат да заминат на одмор...Вие со вашиот партнер/ка или пак сами,,сакате да одите. Од сите понудени опции,,таа што најмногу ви одговара се луѓе со кои се знаете од неодамна,,но само на 'Здраво'...Имате излезено со нив неколку пати,,и секојпат во нивно друштво ви било ужасно досадно..Што ќе изберете?
Дали и покрај се би одлучиле да заминете на одмор,,знаејќи дека ќе ви биде досадно и дека нема да си поминете најубаво како што би си поминале со вашето друштво,,или пак ќе останете дома и ќе се журкате со друштвото што останува????? повелете:smir:

Тежок избор.
Јас порадо би си одел на одмор сам без друштво отколку со друштво со кое знам дека тапа ќе си поминам.
А ако веќе мора да изберам едно од горенаведените би избрал да останам да се журкам со друштвото што останува :)

Без размислување ке си останам дома да се журкам со друштвото што останува.
Боље дома да се журкам него на одмор да дремам:wink:

Дефинитивно ќе си останам тука и ќе си поминам супер лето со друштвото кое го сакам него да дадам пари за да си пројдам тапа со луѓе кои не ги ни знам:helou:

дома боље...шо со друштво кога не ти се свиќа како се однесуваат...дома бе на кајгана...:vozbud:

nema mislenje. se znae.
Bolje doma da se dosaduvam, nego da idam negde i da si projdam katastrofa. 80% (ako ne i pojse) od toa kako ke si pomines zavisi od lugjeto so koi sto odis, mestoto e pomalku bitno.
zboram od iskustvo

дома боље...шо со друштво кога не ти се свиќа како се однесуваат...дома бе на кајгана...:vozbud:

Се разбира! :vozbud:
Ма не одам никаде со некој чие друштво не ми прија, па што сака нека биде! :baeh:

боље сам него у лошо друштво!!!!али,немора да значи ако на прв поглед не ми се допаднале,дека се лошо друштво и досадни,може и ако заминеме и ке си поминеме многу убаво,не се знае!!!

Сигурно дека ќе си останам домче.Тука е кајганчето:pipi:

Останувам дома:helou:

Одам на одмор со било какво друштво, журката и забавата си ја правам и решена работа, сепак на одмор идам :helou: нема лабаво!

дома.барем ќе имам компјутер.

Останувам дома, дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom