Кој каде и што работи?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Chandler напиша:
Ne be decki, uopste ne e tajna :) :) :)
Izrabotuvame i producirame ( sto ke mu dojde edno te isto ) DVDa u stil na promotivni filmovi. Do sega gi napravivme za Makedonija; Ohrid i Ohridsko Ezero; Stobi; Skopje i vo podgotovka e filmot za Gostivar i uste nekolku proekti vo DVD stil. Se e so zadrzani avtorski prava i so dogovori so nadleznite institucii :) A i normalno, se bavime i so PR ( toa e PR agencija shto so koja sorabotuvame), izrabotuvame reklami, plakati, sve sho e vo domenot na advertizing-ot.
Делот за Гостивар особено ме заинтересира.
Јас планирам во иднина, која и да е таа, да инвестирам средства у мојот град, така да...ако е можно, прати ми сметка и промо ДВД-то Гостиварско.

тенк ју

Бујрум на 7ми на саем на градови, на промоцијата на Гостивар. Ке си се видиш и со Бејта.

Chandler напиша:
Бујрум на 7ми на саем на градови, на промоцијата на Гостивар. Ке си се видиш и со Бејта.
Баш у 7, здравје Боже, патувам од Цирих за Гостивар.
Се очекува некаде кај 1 или 2 сатот попладне да бидам пристигнат таму.

П.С-Би било пожелно некаков телефонски број и локација да ми се даде.

Работев лани летото 1 месец во ГРОЗД (Струмица) ..
Задоволен 9 000 ден. (+1500 хранарина) :toe:

Асистент кувар ... супер работа, делкање прсти на живо :)
плата околу 17 евра на саат ПРЕД ДАНОК

данок 8% + 38% :tapp:

Работам во Универзална Сала како светло мајстор (јас го правам целото светло за концертите) плата ми е 10.000 ден. и многу е топ

Nikogas ne mozes da pretpostavis kolku glupi prasanja moze da mu padnat na pamet na edno covecko bitie se dodeka ne se vrabotis u call center i licno go iskusis toa, znaci strasno.

Работам како електро инжењер во приватна фирма која се занимава со проектирање изведба и надзор. Истоа така сме и овластени сервисери за пумпи Grundfos. Си ја обожавам работава плата солидна (нормално секогаш може повеќе :)) без стрес и опуштено и едноставно кога станувам за на работа со чејф одам, го нема она пак ли бе.

Инаку преку лето за викенди си работам и како фотограф и камерман по свадби. Дополнителна работа која ја рабатам уште од средно и некако тешко можам да се одделам од истата. Едно одморче плус излага.

Гугл адсенс маркетинг :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom