СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ние вака од дијаспората што сме, дали знаете линк каде ќе може да ја гледам утакмицава, зошто на зулу.мк цело време сецка.
Ајдееее уште 12 саати останаа, МАКЕДОНИЈААААА
на зулу и мене ми сецкаше ама тогаш ми беше ограничена брзината на интернетот, па изгледа затоа и тебе ти сецка, а на друго место има на www.atdhe.net

на зулу и мене ми сецкаше ама тогаш ми беше ограничена брзината на интернетот, па изгледа затоа и тебе ти сецка, а на друго место има на www.atdhe.net
Фала многу!
Леле која возбуда ја имам во моментов ауууу :pos2:

Koga se vratija od Island

Eve snimki so Rusija

Sitel TV

Hrvatska TV

Poslednite minuti so Polska

makedonija pred da igra so rusija intervju so Kire

Navivaci

Ko prezivi pricace

Kako slave kad izgube a tek da pobede

Kire i Divi Peat

Mojso so Naum petreski ja echat Biljana sred Varazdin

Navivaci posle pobedata nad Alzir

Малку сме ама дојдовме да ве бодриме, да победиме

Последните минути со Исланд во Исланд

Абе луге шо е работа со Сител кај нас во цел град Штип не можеме да ја гледаме утакмицата на раат или сецка или се изгубе аааааај у ПМ а коа звонеме на кабелскиот оператор РОБИ тие ни викат дека од таму била така демек од сателито немале квалитетна врска.
Дај кажувајте чаре оти телевизорот низ тераса ке го фрлам.
плисссс кажите чаре!!!!!!!!!!!

Абе луге шо е работа со Сител кај нас во цел град Штип не можеме да ја гледаме утакмицата на раат или сецка или се изгубе аааааај у ПМ а коа звонеме на кабелскиот оператор РОБИ тие ни викат дека од таму била така демек од сателито немале квалитетна врска.

Стрим на интернет ако сакаш да гледаш :pipi:

Одличен стрим имаш на http://atdhe.net/live-tv-2616.html кој не сецка, но без коментатори само со атмосфера од салата.

Lazarov: Srušit ćemo Srbiju u prepunom Višnjiku!

Autor: Igor Flak | Varaždin
Objavljeno: 23. 01. 2009. | 16:14
kiro-txt.jpg

Gledao sam Veselina Vujovića i Iztoka Puca. Dvojicu vjerojatno najvećih rukometaša na vanjskim pozicijama. Pamtim njihov rukomet. Vujović je bio svjetski prvak, Puc olimpijski pobjednik. Velikani, koji su mogli na parketu učiniti baš sve što su zamislili. Danas je takva velika svjetska rukometna zvijezda Kiril Lazarov, kapetan Makedonije. Za momčad znači i više od legendarnog dvojca.

- Uh, teško je usporediti. Oni su bili fantastični igrači, Vujovića se malo sjećam, Puca puno više. Ali, vidio sam neke snimke, lijepo je kada me svrstavaju u tu kategoriju najboljih svjetskih rukometaša u povijesti - veselim glasom govorio je Lazarov.

U pet je varaždinskih utakmica postigao 53 pogotka (17 iz 18 pokušaja), uz 24 asistencije. A uza sve to na parketu se ponašao kao veliki sportaš. I u trenutku kada su ga u susretu protiv Nijemaca nepravedno isključili.

- Bila je to nepravda, ali znam da je Makedonija mala zemlja, nemamo rukometni rejting. A ta nas je nepravda zapravo dodatno motivirala, dala nam je krila da uspijemo.

Oko dvije tisuće Makedonaca je uz vas, no cijela je Makedonija na nogama. U Skoplju je bilo oko 50 tisuća ljudi na ulicama.

- Temperamentan smo narod, kod nas ljudi žive teško i zato su im naše pobjede kao melem.

Lazarov je emotivno proživio ulazak u drugi krug.

- Suze su mi potekle kada sam vidio našu veliku zastavu, sreću svih tih ljudi. Ovo su mi najljepši dani u karijeri. I baš se veselim što idemo u Zadar. To je grad košarke, grad sporta, dvorana je fantastična.

Dvoboj sa Srbijom već je sad označen kao posebna utakmica.

- Srbi su nam veliki dužnici. Često smo od njih gubili, no sada je vrijeme da ih srušimo u prepunom Višnjiku!
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/sp2009/3222389/index.do

Стрим на интернет ако сакаш да гледаш :pipi:
Цитат:
Напишано од superstarpizza

Одличен стрим имаш на http://atdhe.net/live-tv-2616.html кој не сецка, но без коментатори само со атмосфера од салата.

Фала фала ке проверам само ке видам и со брзината како стојам пошто ако ми е слаба брзината кај ке гледаш!!
Иначе ме интерисира како е сликата во другите градови дали е до кабелскиот оператор оти ако е ке им се јавам и у ПМ

Naš navijač e pretepan vo Zadar

ЛИНК ЛИНК ЛИНК

немој празни зборови

А кој го претепал знаеш ,некој од хрватите , србите или пак нашите го претепале!!:toe::toe:

Тие што тепале да ги фатат и да ги маваат додека мрдаат нашиве па кај сами идат дај нека идат по 10 души и наку осеќам ќе биде лошо со Србите ќе избие некоја тепачка после нивниот пораз од нас.

Пренос од натпреварот има на РТЛ телевизија за тие што имаат каблоска а и е има на сателитска,СИТЕЛ има само во Скопје,Битола ,Охрид и незнам уште некаде,а за тепачката во Задар ,во право е нашите да одат во групи и да видеме после кој е најјак..После натпреварот со Србија осеќам ќе има голема тепачка иако обезбедувањето ќе биде на максимум!!:helou:Ајде на победа денес!!

Тие што тепале да ги фатат и да ги маваат додека мрдаат нашиве па кај сами идат дај нека идат по 10 души и наку осеќам ќе биде лошо со Србите ќе избие некоја тепачка после нивниот пораз од нас.
Pa ne veruvam deka ke ima srpski navijaci

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom