Mazda 6 vs. Opel Insignia

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Site gledate po nadvoresen ili vnatresen izgled nikoj ne gleda vo vrska so preformansite i nivniot balans

Mazdata izgleda stvarno mn ubavo od nadvor ama e neverojatno evtina vnatre, sum sednal vo nea, kako i vo novoto Mondeo i C5, Mazdata e mn шуплива vnatre,

Мазда дефинитивно. Од увек сум ги сакал Јапонците!

А и сеа како е дизајнирана. Опелот може вода да носи. Не им ја сфаќам таа полиса на германците. Мада американците ја цртаа

Еве сега баш се возев во една мазда, и супер е внатре не изгледа ефтино како што кажуваа тука некој туку супер филинг е а и озвучување BOSE имаше оваа и топ беше. Единствено што не ми се свиѓаше беа седиштата. Напред имаа слаба странична подршка а и завршната обработка им беше слаба. Инаку се супер.

Главна мана на јапонските коли се премалите седишта концепирани за жолтата раса

Jas onaka bez razmisluvanje bi odbral Mazda, ama od koga go procitav ova:
Би ја избрал маздата, ја имам видено и у живо ептен е топ... Иначе овој пеачов Јован Јованов има таква... :)

bi razmislil, pa i opelov ne e los :)

MAZDA дефинитвно! НЕма муабет! Белата спортска верзија......:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Би ја избрал маздата, ја имам видено и у живо ептен е топ... Иначе овој пеачов Јован Јованов има таква... :)

офтопик: јован јованов е текстописец и го бива за тоа а за пеач ке почека малце не го бива

Opel si e opel.
Kolite vo svetot se delat na Germanski i ostanati.

Двете се убави ама јас сум за опелот!!!

Јапонец бе ееј ало,
треба ли да се размислува,
точно дека германските се втори (први јапонските),
ама Опелот се смета со Корејски квалитет,
тоа ќе му дојде ~Германско ама како да не е~

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom