- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 505
Да прашам, има ли врска дали прајмари валута ми е евро или долар? Кое е подобро да го оставам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас си користев неверифициран paypal 2-3 години без никаков проблем. Пред 3-4 месеци ми го зголемија годишниот лимит за плаќање од 600 на 3000 долари. Сега го верифицирав и ќе видиме како ќе иде работата.Незнам по колку пари може да се префрлаат а да помине се ок, види прочитај низ темава наназад страниве искуства од други луѓе, мене ова ми беше прва трансакција да повлечам пари на картичка, дотогаш го користев 2-3 месеца за купување од ebay и dx.com. Не би ти препорачал да правиш големи трансакции преку пејпал, иначе тоа скриншотот е извод од картичката што ми стигна на емаил, си побарав од уни банка кога ми ја издадоа картичката да ми стигнува емаил секогаш кога ќе имам промена на состојба, дали сум вадел пари од банкомат или ми стигнале пари на картичка небитно, обично стигнува емаил или истиот ден или со мало закаснувње, наредниот ден.
Здраво!!
Сакам да прашам некој шо има напраено сега брзо pay pal ... како можи да напрам и јас.
имам картичка на тутнска Visa Electron ама не можи ми излегва " The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal. "
па ако знај некој шо да прам нека пиши![]()
Пејпал го запознавале со вашите махинации и преварк за регистрација со "слловенски" картици. Наскоро целосно ќе стават бан за македонија. Кога се најпаметни не им треба Пејпал
Целосно си во утка, значи штотуку дознав од турски спонзор на пеј пал дека оваа година ќе биде пуштен кај нас некаде околу 6 месец во годината т.е средината на 2014 а да и оние што ќе планираат да прават проблеми како Исчезнати пратки или изгубени нека му ја мислат зошто ке превземаат религиозни мерки од кога ќе се пушти кај нас. Такада искрено за оние новите што мислат да праат боље почекајте уште некој месец зошто напоменаа можно е оние стари акаунти што ќе бидат со заглавени пари во нив можно е да не се одглават јас успев да си извадам се што имам на пејпал некои ситници иам такада луѓе извадете си парите на време.
Џабе е турски спинзор кога тоа е чиста дезинформација. Полека ќе дојде и 06 месец и ќе видите.
Религиозни мерки?Целосно си во утка, значи штотуку дознав од турски спонзор на пеј пал дека оваа година ќе биде пуштен кај нас некаде околу 6 месец во годината т.е средината на 2014 а да и оние што ќе планираат да прават проблеми како Исчезнати пратки или изгубени нека му ја мислат зошто ке превземаат религиозни мерки од кога ќе се пушти кај нас. Такада искрено за оние новите што мислат да праат боље почекајте уште некој месец зошто напоменаа можно е оние стари акаунти што ќе бидат со заглавени пари во нив можно е да не се одглават јас успев да си извадам се што имам на пејпал некои ситници иам такада луѓе извадете си парите на време.
Значи на нашето релевантно Министерство му е гајле (според одговорот пратен од НБРМ на еден член тука кој го пастираше истиот неколку страни наназад), а на некој турски спонзор му е грижа за Пејпал во Македонија ? ОК. И според секоја логика, да беше толку сигурно колку што велиш, министерот прв ќе излезеше на ТВ да си го обели образот, посебно пред избориве.Целосно си во утка, значи штотуку дознав од турски спонзор на пеј пал дека оваа година ќе биде пуштен кај нас некаде околу 6 месец во годината
Да, рано взори ќе им пуштат оџа да им пее на увцеРелигиозни мерки?
Целосно си во утка, значи штотуку дознав од турски спонзор на пеј пал дека оваа година ќе биде пуштен кај нас некаде околу 6 месец во годината т.е средината на 2014 а да и оние што ќе планираат да прават проблеми како Исчезнати пратки или изгубени нека му ја мислат зошто ке превземаат религиозни мерки од кога ќе се пушти кај нас. Такада искрено за оние новите што мислат да праат боље почекајте уште некој месец зошто напоменаа можно е оние стари акаунти што ќе бидат со заглавени пари во нив можно е да не се одглават јас успев да си извадам се што имам на пејпал некои ситници иам такада луѓе извадете си парите на време.