Омилен глумец/глумица

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Анџелина и Колин , никој друг!

:wub: Анџелина Џоли - бидејќи е најубавата , најлудата , најсмелата , најприземјената , најсамоубиствената , најфрустрираната , најсреќната , најнеурамнотежената и НАЈДОБРАТА актерка на светот!
:wub: Колин фарел - бидејќи е откачен , забавен и не го интересира што ќе кажат другите , си го прави ќеифот!

:pishtoldz Живот или нешто слично , Телефонска говорница , Оргинален грев ИТН.

Анџелина Џоли - бидејќи е најубавата , најлудата , најсмелата , најприземјената , најсамоубиствената , најфрустрираната , најсреќната , најнеурамнотежената и НАЈДОБРАТА актерка на светот!
Колин фарел - бидејќи е откачен , забавен и не го интересира што ќе кажат другите , си го прави ќеифот!

Живот или нешто слично , Телефонска говорница , Оргинален грев ИТН.
Леле:ija: :ija: :ija: не можам да замислам истото ама баш потполно истото мислење за омилен глумец и глумица како тебе го имам:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Akteri:Collin Farell,Robert De Niro,Al Pacino,Mel Gibson i Antony Hopkins
Akterki:Michelle Phiffer,Angelina Jolie i Jessica Alba

Pa vaka.....od stranskite akteri najmnogu go sakam ANTONIO BANDERAS, a od nasive normalno.....DEJAN LILIC !!!!!! najmnogu me nervira Ricard Gir (neznam kao se pisuva) :bip: i SANDRA BULOC ne e losa....

od akterite : Tom Kruz, Bred Pit , Aston Kacer
od akterkite: Jodi foster , Angelina Joli i Jesica Alba

Angelina Jolie i Brad Pit!isto go sakam glumecot od :Win a date with Tad Hamilton(onoj koj go igra Ted Hamilton),samo neznam kako se vika!MNOOOOGU MI E SEXY!

Petar Arsovski, Dragan Bjelogrlic, Dzoni Dep, Mel Gibson, Robert De Niro, Al Pacino.......
Vinona Rajder, Vinona Rajder, Vinona Rajder, Vinona Rajder.......

единствен и неповторлив :

sir ANTHONY HOPKINS

hopkins3.jpg

Omilena glumica Alyssa Milano - Fibi od seriju volsebni4ki , a od nasi peva4i mnogo me nervira Martin Vucic a omilen nas peva4 Lambe

Od glumcite: Brus Vilis,Vil Smit,Vesli Snajps,Lesli Nilsen,Dzoni Dep a od zenskite Hali Beri,Ketrin Zita Dzons, Kira Najtli

akteri:tom henks,nikola kejdz,kianu rivs
akterki:curata od (the ring 1,2 ,King kong)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom