PUNK - SKA

• Креатор на темата Креатор на темата Mesaja
  • Време на започнување Време на започнување

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Па....поштуем панк и ска.....

Прво почнав со панк и да слушам и свирам....и тоа...

Има многу бендови кои ги слушав и сеуште ги слушам....NOFX, RANCID, REEL BIG FISH, SUPERHIKS, TWO SIDES и други....

Абе Горан....
Со темава сакаш да ми се умилкуваш????:pos:

Ај ОК......Да се навратам на темата.......
Освен неколку метал цедејки, целата моја колекција се состои од ПАНКОИНИ...СКАНКОИНИ....И МЕШАНО....ПАНКО-СКАНКОИНИ......

Омилени бендови.....
Against All Authority & Streetlight Manifesto.......Catch 22........:wink:
И се разбира.....Суперхикс, Таратур и Ска франциско.....:wink:

Бука беј......
Темава специјално ја напраив за тебе...:icon_lol:

Иначе ги забораив и OFFSPRING....:wink:

ја дојдов до панк покасно....прво трескав метал па после панк.......

Mesaja напиша:
Бука беј......
Темава специјално ја напраив за тебе...:icon_lol:

Иначе ги забораив и OFFSPRING....:wink:
Офспринг си немаат везе со темава......
Всушност можеби имаат....:raz:
Шознам.....:icon_roll

MSV напиша:
Офспринг си немаат везе со темава......
Всушност можеби имаат....:raz:
Шознам.....:icon_roll

Или као шо рече Психо на свирката....

Незнам шознам.....:pos:

sum pocnal so punk slusam punk i ke slusam punk edno vreme si svirev u bend punk i taka :) sakam guttermouth,offsprind,reel big fish, toy dolls, less than jake, mighty mighty bosstones,ska-p a od poklasicen punk ramones,exploited,bad religion .... si slusam i reggae i metal ali zavisi od peroidot sea pojke si slusam neso baladicna muzika:)

ZNAE LI NEKOJ DA SE PRODAVA NEKADE VO SK. ILI NA INTERNET DA NAJDAM DA SIMNAM EDEN ALBUM OD SEX PISTOLS AMA DA BIDE CEL.? :salut:

drugo mi bese zborot ne mozam eden album od sex pistols da go najdam go baram samo toj a ne mozam da go najdam treba da go baram pesna po pesna. go nemam a i ne mozam da go najdam . inace ja slusam muzikava od damna ama poveke go slusam stariot pank i yu pank.

drugo mi bese zborot ne mozam eden album od sex pistols da go najdam go baram samo toj a ne mozam da go najdam treba da go baram pesna po pesna. go nemam a i ne mozam da go najdam . inace ja slusam muzikava od damna ama poveke go slusam stariot pank i yu pank.

пато масовно е на цело село.........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom