Медицински и стоматолошки факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Eве ги резултатите за на медицински. Честитки на сите кои се примени!

Таа страна има нови информации еднаш во годината :vozbud:
Тешко дека таму ќе најдеш!

Е да. Ја направиле и не ја чепкаат.::S Сеа пратив мејл до студентски рпашања...Како што ја знам нивната ажурност баш се надевам :)

Е да. Ја направиле и не ја чепкаат.::S Сеа пратив мејл до студентски рпашања...Како што ја знам нивната ажурност баш се надевам :)

Не се надевај за џабе, нема да ти вратат. Подобро оди до државна и види си, ако си од Скопје.
Таа страна ја направија пред не повеќе од година и од тогаш ништо ново нема.

Абе видов ама заебани се не кажуваат. Прашуваме колку примаат за да знаеме според бодовната листа, и викаат чекајте не се знае. Па нека кажат да си знаеме ако не сум примен да одам на Европски а не да губам време::S .

Армин брате ја виде листата?колку има пријавено вкупно?и имаш некакви информации колку ке примаат?
јас се јавив на студенски прашања ништо не ми кажаа :uvo:

Абе секоја година се прават листи колку ќе примаат и на крај сите ги примаат :toe: никој не е будала да се откаже од 1200 Евра партиципација по човек...

Ја знам за стоматологија 131 пријавен....викаат дека ке примале 40-40 односно 80 ја сум 102ри. Некој вика ке ја проширувале квотата...никој ништо не знае..Ај нека кажат педери!

Ја знам за стоматологија 131 пријавен....викаат дека ке примале 40-40 односно 80 ја сум 102ри. Некој вика ке ја проширувале квотата...никој ништо не знае..Ај нека кажат педери!

Голема е веројатноста да те примат од причина што и минатата година беше така, нема проширување на квоти се збореше па и таму и на медицински и на речиси сите други факултети додадоа по уште минимум 40 студенти во приватна.
Плус и голем број се откажуваат, не е страшно за тебе толку. Сите ќе ве примат, ќе видиш. А и оваа година воопшто нема навала.

Ја за Забен.Т поднесов документи...лани таму ја проширија...а btw изгледа стоматолошки нај хаос е само они немаат издадено листи онлине и незнаат колку студенти ке примаат.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom