GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.820
- Поени од реакции
- 11.812
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Некој да каже колку примаа лани на стоматологија и со колку поени влегол последниот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, мала заинтересираност имало последниве години за Физиотерапевти.83.462 поени.
Дали имам шанси да ме примат со овие поени на медицински смер Физиотерапефт??!!
Ако прашуваш за општа медицина последниот во државна квота лани беше со 96 поени.
Со среќа на сите, да се запишете уште во првиот рок за да немате секирации после што ќе биде како ќе биде, не му ја мислете премногу приватна или државна квота, нормално секој сака да заштеди, има и други давачки, ама гледајте да ве примат ако толку сакате, макар и во приватна да сте, другото ќе дојде со ред.
П.С. Колеги, ние што завршивме прва година сега, болничко згрижување т.е. праксата може да се изведе во приватна здравствена установа или мора во државна?
До лани примаа 35 во државна и 35 во приватна квота плус тие вонредно. Од оваа година е проширена квотата на 45 државна и 45 во приватна. Прочитав некаде дека последниот што влегол имал или 92 или 87 поени, но не сум сигурна. Мене ме интересира и колку е голема конкуренцијата оваа година бидејќи планирам да се запишам таму, а претпоставувам и тиНекој да каже колку примаа лани на стоматологија и со колку поени влегол последниот?
Kolku sto znam dokumentacijata za site fakulteti e ista...svidetelstva od site 4ri god sredno, diploma za zavrseno sredno obrazovani, drzavjanstvo i izvod ne postari od 6 meseci i nekoja uplatnica od 300 denДали некој знае каква документација е потребна за уписите на Стоматолошки факултет? Благодарам однапред
za medicina ili stomatologija zboruva? ako e za stomatologija me interesira i dali nekoj ima informacii za ziro smetka i sl za prijavuvanje?Dali mora elektronski da se prijavime za upis ?