Крстозбори

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам 1 реченица да напишам, затоа го одбегнувам односно не ни се трудам да решам нешто.

Обожавам крстозбори..И најдобар сум..

Решавам крстозбори кога сум кај дедо ми,дека дома никој не купува весник и нема каде.

Па во последно време послабо решавам,се нема време ама често ги купувам по цели списанија некогаш и во пакет по повеќе...Инаку почнав од многу мал сканди,италијанка,судоку...Последнава година откако се зафатив со фах многу ретко на два три дена по неколку ке решам а порано цели списанија не ми стигаа...

Крстозбор.... најдобра масажа за мозокот :olee:

Порано решавав а сега една година не сум решил некој крстозбор :)

Тапа сум за крстозбориве!
Единствено знам она кај шо требит на пример од име и презиме да ги напишам тие две букви :pos:

Mene mi se mnogu glupa rabota, jas sum poveke za sudoku.

ретко решавам, на почетокот од летото се засилив решавав по две страници на ден ( без препишување) сега не.

Неам снаодливост ништо и не ги решавам, нејќам да се срамам.:helou::helou::helou:

Решавам само кога ќе ги начекам крстозборите на Он.Нет, тие во списанија не пошто ако згрешам се нервирам бидејќи треба да преправам и станува каша попара.

Ретко решавам ако начекам дома непочнат или ако е почнат го дорешувам инаку најчесто додека сум на нет решавам тука www.krstozbori.com.mk :)

Додека одев на предавања на факс решавав многу пошто предавањата беа премногууууу интересни :) сега поретко...

Абе ова компјутерот ми го зема слободното време ..инаку порано си решавав многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom