Молитва за пијаници

• Креатор на темата Креатор на темата Caci_cs master
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 јули 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
oce nas dobrog piva da nam das, cascevaj nas kao sto mi cascevamo nase pivske junake, i sacuvaj nas od loseg piva jer od nih nas muci kiselina, jer mi spomenik dizemo pivu tako sto pustamo pivske stomake. Nka za nas pivo hrana bude, neka bude nam vitamin AMIN !!!!!

У име оца, сина и свјатаго духа, темава ја прогласувам за најглупа тема во досегашниот тек од денот.

Како шо се тргнати денојве, гарант сонцено в гла ги мават и се такмичет кој поретардарана тема ќе отворит. :tv:

oce nas dobrog piva da nam das, cascevaj nas kao sto mi cascevamo nase pivske junake, i sacuvaj nas od loseg piva jer od nih nas muci kiselina, jer mi spomenik dizemo pivu tako sto pustamo pivske stomake. Nka za nas pivo hrana bude, neka bude nam vitamin AMIN !!!!!

Jas ja znam na drug nacin
Ocena oce nas,pivo da nam das u ime oca i sina da nas ne muci kiselina da nam pivo budee vitamin AMIN!!!:pos2:

Цаци наш, преведи ја молитвата на македонски јазик. Амин

Море алоо бришете ја темата не зе зафркавајте озбилна е работата.. ако не во Чек Дис Оут.. компјутерот ми укочи кога влегов на неа куќиштето почна да пука како калашников озбилен сум :)

Како шо се тргнати денојве, гарант сонцено в гла ги мават и се такмичет кој поретардарана тема ќе отворит. :tv:
Јас мислам дека темине отворени за шпанскине серии се убедливо најретардирани:). Нема конкуренција.

темава е држ ме мајко се ... ај да не кажам:tapp::tapp::tapp:

Тоа што можеш да го испиеш денес не го оставај за утре...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom