Плачење

• Креатор на темата Креатор на темата Reds United
  • Време на започнување Време на започнување
Плачев пред некој ден...
...татко ми ми рече да доставам кромид у шопската...и емоции ме совладаа

Плачев пред некој ден...
...татко ми ми рече да доставам кромид у шопската...и емоции ме совладаа
Шмеки, не успеа да го шмекнеш кромидот, а? :)

Иначе ја сега многу слабо плачам, во 95% од случаите е заради Манчестер Јунајтед, што од среќа што од тага, еве пример последен пат така пуштив некоја солза кога изгубија од Ливерпул. Никој не сака да знае како се чувствувам тогаш.

Шмеки, не успеа да го шмекнеш кромидот, а? :)

Иначе ја сега многу слабо плачам, во 95% од случаите е заради Манчестер Јунајтед, што од среќа што од тага, еве пример последен пат така пуштив некоја солза кога изгубија од Ливерпул. Никој не сака да знае како се чувствувам тогаш.
А јас плачев од радост коа Челзи ти ги растурија Ливерпул :)

А јас плачев од радост коа Челзи ти ги растурија Ливерпул :)
Ја пак плачев од радост кога Тери минатата година го промаши клучниот пенал. А да, плачам и кога Шмекерот има неуспешни шмекања. :)

Ја пак плачев од радост кога Тери минатата година го промаши клучниот пенал. А да, плачам и кога Шмекерот има неуспешни шмекања. :)
Ахх ме дирна у болна точка сеа со тери у Финалето...
ама...дај боже да има реванш пак да се сретнеме у финале...:)
И брат па ти навиваш за Манчестер и Ливерпул...?...и за Арсенал да не навиваш? :)...него да не се препуцаваме за фудбал...ке се скараме...а фризерката не чека :)

Уф знам да се изнаплачам за најглупава работа,а тек кога некој ќе ме повреди...:nesum:
Море од солзи...:tapp:
Ко мало бебе сум некад во врска со ова,ама што да правам...
Барем олеснува. :toe:

Знам да заплачам,што од нервоза што од маки=)

ретко плачам...речиси никогаш (добро,тоа како мал не се рачуна):vozbud: за фудбал т.е. за Интер, како некој погоре шо пишал неам плачено....од среќа, и од тоа неам плачено...у пм...не плачам!

Пред една недела...така нешто беше..:icon_conf

Многу ретко плачам.....скоро никогаш, немам плачено скоро две години, незнам дали нешто не е во ред со мене ама стварно неплачам за се и сешто и кога плачам тоа се моменти кога се работи за смртни случаи!!! :toe:

Последен пат плачев пред една недела кога го затворивме дучанот на центар што го имавме 20 години незнам зашто ама ми падна многу жал многу убави спомени ми идат кога че се сетам на дучанот.

Вчера... Имав емоционално празнење. :kesa:

Последниве хмм... 3 недели... секој божји ден... иако ја носам маската на лице и не ми се познава... но, испод таа маска плачам ко луд... има голема причина зашто... преголема причина...:nesum: :cry: :cry: :cry:

Не сум плачел многу одамна..

За малку ќе заплачев кога Работнички изгубија од Фени :nesum:
Али им покажавме вчера,така да сега во недела :baeh:
Иначе во брзо време се немам исплачено онака убаво..сум немала причина(фала богу)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom