Каков мобилен да купам?

• Креатор на темата Креатор на темата Mike Tyson
  • Време на започнување Време на започнување

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Некро кажи ми што мобилен да земам за 10-11000 денари?Дај некој совет жити се!?Имам заостанато со мобилниве појма неам ни како одат со цени ни кој колку е добар?Чекам одговор!Фала.:smir:

Друже ти бе не се изјасни прво дал сакаш строго нов или у комбинација иде и половен телефон до таа сума.Ако редиме вака.. уше месеци ке почекаш за да доеш до одлука нели (која би зависела од нашите совети). Инаку чув дека веке за овие пари се наоѓа и половен а добро сочуван Н95 така да мојот предлог за тебе би бил тој.

П.С Ако ти се допаѓа мојот предлог обрати се кај Јане од форумов.. негов пријател продааше за цифра која би ти одговарала :)

Јас веќе 4-5 месеци користам Самсунг д900и. Презадоволен сум. Има супер функции: камера 3 мрх со видео и аутофокус, мп3, батеријата му трае 4-5 дена (барем кај мене). "ЕДНОСТАВНО НЕЛИ" закон е. Го зедов 6000 со 2 години договор, а на при-пејд некаде е 11-12000 (не ме фаќај на збор).

мој предлог: nokia n73 смарт-фон со 3.2 mpx камера симбиан ... :helou:

и ја имам самсунг д900и,презадоволен сум, батеријата трае 3-4дена,со слушанје музика, иглупости, го земав 10500 пред 2 месеца, по мобилари гледам го има за 160еур.

Сакам да земам Самсунг Ф480или н95, имал ли некој искуство со телефониве и кој се предности и мани на двата?

Сакам да земам Самсунг Ф480или н95, имал ли некој искуство со телефониве и кој се предности и мани на двата?

Мислам дека ти е боље н95 да си земеш, Нокиа си е Нокиа... :)

@Lucifer

За таа цена на ново мислам дека имаш самсунг д900и, a и сони ериксон к800 може да се најде, а доколку сакаш на старо мислам дека нокиа н73 мјузик едишн може да се најде за тие пари...

Јас мислам дека н73 е најдобро решение во моментов ко што гледам...Али некако ми е мисла дека ке треба на старо да го купам?!

кај има бе н95 за 10/11.000 денари?

до сега никаде не сум видел некој и у криза за пари да е испод 200 евра да даде дури и искршен/изгребан.
јес да на ново идат 350 може и пониско, ама половно реалната цена им е од 250 до 300 евра продажна.

телефон на ново до 10.000 денари - поубаво би било да најдеш 5-6 фаворити и ние ќе ти кажеме кој е најдобар за таа цена, а за на половно... кхм.. :/ Н73 коска од кај мојот форум шиткаше за 8000 денари со нова оригинална МЕ (мафија едишн) маска и тастатура.

Ф480 или Tocco е моден детаљ поише.... што за женско е и побитно нели... а Н95 користам јас веќе некое време и телефонот е екстра во секој поглед.

А вака помеѓу Сони Ериксон k770i, k800, w660 кој е најдобар избор?

Zemi si Nokia N73 mnogu dobar telefon a i mnogu cista muzika i e glasen,dobri sliki i dr.

Помагајте :) w350i добар е? Дане се крши лесно капакот од напред? Дане рѓосува металниот тастер внатре?, w880i вреди за парите? Или k530i... Предности и слабости на овие ако може...

Nokia 6500 slide, mi padna vo bazen i gajle nema, od celik e:) ama e 17k

кој е најефтин телефон што подржува Wi-Fi ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom