Каков мобилен да купам?

• Креатор на темата Креатор на темата Mike Tyson
  • Време на започнување Време на започнување
кој е најефтин телефон што подржува Wi-Fi ?

Ако си заинтересиран за половен ... јас продавам ...
Нокиа Н80 купена од германос завршена гаранција пред еден месец со кутија фул паковање ... црна ептен е сочувана нема гребаница на нејзе ... се е оргинално ... има WI-FI безжичен интернет, 3.2 pix камера, симбиан софтвер со доста програми игри и други потребни апликации, двд со програми игри апликации, 1 гига мемориска ... се тоа за 140 евра

да ти кажам јас купив Н73 преку форумов
и промногу сум задоволен
подобар телефон за тие пари здравје

Ако си заинтересиран за половен ... јас продавам ...
Нокиа Н80 купена од германос завршена гаранција пред еден месец со кутија фул паковање ... црна ептен е сочувана нема гребаница на нејзе ... се е оргинално ... има WI-FI безжичен интернет, 3.2 pix камера, симбиан софтвер со доста програми игри и други потребни апликации, двд со програми игри апликации, 1 гига мемориска ... се тоа за 140 евра

онака само прашувам

Од февруари навака користам Нокиа 6131 последно што видов беше околу 5-6 илјади. Првин да кажам дека е ептен нежен тел и не поднесува лупање,паѓање и сл работи. А опции има одлични освен камерата што е послаба(1,3 МП). Микро СД мемориска(цепам со 1 ГБ). Звучникот грми.

Имам Nokia6120 classic, веќе 10 месеци. Го зедов со договор за 24 месеци од T-mobile, за 10,000 (9990). Можам да ти го препорачам, супер е. Нема мана, освен што нема wi-fi, ама за тие пари толку. Инаку можам да кажам слободно дека ти е најевтиниот што можеш да го најдеш со Symbian. Друго, 2mp камера, дење добра ама ноќе не баш, иако има блиц, слот за микро сд што подржува до 2гб официјално според Нокиа, до 8гб според ГСМарена. Добар звучник, добро излага музиката, цело време го користам како MP3 - плејер, не е нежен ич, ми има паднато 2-3 пати, гајле нема.:smir:

Sony Erricsson w950i so 4gb primarna memorija, od pred nova godina kupen od Germanija

знам инаку е многу добар за работа а посебно за луѓе на кои не им е потребна инаку има екран на допир со стапче

не видов ваква тема,а ме интересираат ваши мислења...вака-

се мислам помеѓу следниве модели

-NOKIA E7-00
-Nokia N8
-Nokia X7

е сега,имам и друга опција..другар отиде во УСА и се враќа за 10 месеци,а таму како што знам се е поефтино,и можеби за истиве пари што би ги дал за овие,кога ќе се враќа он,со истите ќе земам Iphone 4s,или galaxy новиот..прашањето ми е,дали мислите дека за тоа време ќе им паднат цените на овие два телефона(во уса) или да не чекам,да си земам тука некој..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom