Кога љубам...

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување
Кога љубам ...
Све е совршено, едноставно знам што сакам, знам што ми треба и барам начин да го почуствувам.

Скриената моја болна душа едноставно и се дава шанса да се покаже да го покаже тоа што е во мене, тоа што е прекрасно и искрено, тоа што е свето и никогаш неможе да повреди, само може да усреќи и покаже еден свет што како мали го наоѓавме во бајките, за еден свет каде нема твое мое, каде нема негативности и страдања, само среќа, надеж и шанса моите и нејзините сонови и мечти да се остварат.

Кога љубам не посто више еднина (ја), постои ние (пар) каде што нејзините сонови стануваат моја животна цел, мојата среќа се базира на нејзината, што повеке среќна јас нејзе ја правам толку посреќен сум и е доказ дека ете јас можам да ја направам среќен.

Кога љубам ја сфакам смислата за живот, причината на моето постоење и мојата животна цел.

Кога љубам заробен сум во еден прекрасен свет кој само со еден збор може да се опише, РАЈ.

Кога љубам не посто више еднина (ја), постои ние (пар) каде што нејзините сонови стануваат моја животна цел, мојата среќа се базира на нејзината, што повеке среќна јас нејзе ја правам толку посреќен сум и е доказ дека ете јас можам да ја направам среќен.
Кога љубам заробен сум во еден прекрасен свет кој само со еден збор може да се опише, РАЈ.

Па отприлика ко ова горе ми се маниестира.Неам ја онакви заборавен сум не памтам нишо, нити имам пеперутки во стомак, вода у колено нити тикови на фаца, едноставно љубената ја третирам на најспецијалниот начин што можам различно од сите други што дотогаш сум ги запознал, со друг тон, друга боја на глас, друг став кон неа. Веројатно тоа и ми е и најголемата мана, воедно.

Кога љубам......абе изгубена сум кога сум заљубена, нема потреба повеќе да филозофирам.

koga ljubam-cel svet moj e i nejzin i sum nepobedliv vo se

Кога љубам, љубам до крај!
Ништо не ме спречува, ништо и никој од страна неможе да ми влијае за ништо! Едноставно ги препуштам срцето и разумот да се комбинираат и да одат по правата насока.

Кога љубам..се посветувам..
Сонувам и мечтааам..
Полна сум со надеж и имам огромна сила..да се справам со сите пречки што наидуваат..
Кога љубам,љубам целосно..неговиот и мојот свет стануваат едно..розевиот безгрижен свет..каде што се чуствувам безбедна во неговите прегратки и сигурна во моите чуства..
Кога љубам..моите мисли се насочени само накај него..и го посакувам секој момент се повеке
Кога љубам..го љубам повеке од минатиот ден..но многу помалку од денот што доага.

Koga ljubam..... Ispolneta sum maksimalno i sum srecna sto daruvam ljubov nekomu - bezrezervna, iskrena i cista. Ocite se ogledalo na dusata, sekogash ....koga ljubam ...poglednete me vo ocite...se kje vi e jasno... :back:

Кога љубам се жртвувам за љубовта,давам се од себе,се предавам целосно,со сите сетила,со цела душа и срце!Кога љубам партнерот мие најважен,неговата тага е и моја,неговата срека е и моја!Тажна сум кога е тажен,се смеам кога и он се смее,се радувам на неговиот успех,се радувам на заедничките средби!КОГА ЉУБАМ ЕДНОСТАВНО СЕ ГУБАМ.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom