Дали е најважен изгледот на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Да баш така,убавите се попросперитетни и поприфатени,додека грдите треба да се борат за да го добијат она што на убавите им е подадено на послужавник
ееее сега е битен момент...
значи...секогаш бирате убавиот...
а сеа вака...не викам дека убавите луѓе се лоши...немаат карактер..ама времето и искуството си го прави своето
тој што е убав...тој веќе имал доста девојки..и сигурен е дека кога и да сака.....ќе најде поубава девојка од тебе...и затоа не те цени како што треба...те лаже...те изнерверува не дека е лош...ама убавите девојки провоцирааат и тој не може де игнорира цело време ....и веќе врската у таков тип човек станува како занимација..или не знам забава..

а тој гревче грд.. немал искуство со девојки многу... и коа ќе има една...ќе си рече:една ама вредна...ќе те чува нема да те лаже ќе биде верен...абе ќе направи како да си у царство...ќе ти симнува ѕвезди сред бел ден...се ќе направи само да ти е убаво и да не те изгуби.....:toe:

но сепак признај....не викам дека само заради излгедот сте у врска...никој не би направил тоа..и јас лично...ама ете изгледот е најважен за да почне една врска...не го негирајте тоа..за да почнете една врска мора да ви се допаѓа типот...кога ќе го видите да ви чука срцето брзо....ако типот е грд не ни прашувате како се вика :ha:
ете сеа некој седи центар...и девојка иде и вика здр може да се запознаеме?
и ај кажи од каде она знае дека типот има добар или лош карактер.....

Да баш така,убавите се попросперитетни и поприфатени,додека грдите треба да се борат за да го добијат она што на убавите им е подадено на послужавник

па така и треба да биде .. сите сакаме убави работи

па така и треба да биде .. сите сакаме убави работи
Не треба да биде така. Никој не треба да биде осуден затоа што се родил со некоја мана.

ееее сега е битен момент...
значи...секогаш бирате убавиот...
а сеа вака...не викам дека убавите луѓе се лоши...немаат карактер..ама времето и искуството си го прави своето
тој што е убав...тој веќе имал доста девојки..и сигурен е дека кога и да сака.....ќе најде поубава девојка од тебе...и затоа не те цени како што треба...те лаже...те изнерверува не дека е лош...ама убавите девојки провоцирааат и тој не може де игнорира цело време ....и веќе врската у таков тип човек станува како занимација..или не знам забава..

а тој гревче грд.. немал искуство со девојки многу... и коа ќе има една...ќе си рече:една ама вредна...ќе те чува нема да те лаже ќе биде верен...абе ќе направи како да си у царство...ќе ти симнува ѕвезди сред бел ден...се ќе направи само да ти е убаво и да не те изгуби.....:toe:
Добар пост. Blackout незнам само што сакаш да кажеш???
Дали помеѓу Бред Пит (чисто земен ко пример) и некој грдлак со одличен карактер ке истрчаш по бред или по другиот. Само тоа кажи ми???

Не треба да биде така. Никој не треба да биде осуден затоа што се родил со некоја мана.
А убава персона,..со мање знаење,..не толку начитана и паметна треба да биде ругана и провоцирана ради своето не толку опширно да го наречеме знаење.? од страна на некој,..со "супериорно" мозоче, м?..

Али ај еден пример ..ти си шеф ..имаш распишано конкурст за лична секретарка .. на интервју доаѓаат 5 грди и една убава девојка .. што би одбрал ти ..

А убава персона,..со мање знаење,..не толку начитана и паметна треба да биде ругана и провоцирана ради своето не толку опширно да го наречеме знаење.? од страна на некој,..со "супериорно" мозоче, м?..
да...нека фати книга а не само да се кљафти на другите

Абе сигурно ке се случи тоа:):):)
Исто како што и грдите се ругани затоа што се грди, така и убавите ке бидат ругани затоа што не се паметни:):)
Иако не се сложувам дека убавите се поглупи, или грдите попаметни!
Тоа си е индивидуално...

Али ај еден пример ..ти си шеф ..имаш распишано конкурст за лична секретарка .. на интервју доаѓаат 5 грди и една убава девојка .. што би одбрал ти ..
Нормално, таа што е најсекси:):):)
Јас не реков дека се одвојувам од кретенското општество, можеби сум и најголемиот манијак што постои:):)
Само ти реков дека тоа не ТРЕБА да биде така :)

И демек муабетов ти е Фати книга и уживај си ..Паметен си =)

епа кажи ми како? работава испаѓа убава си не те заебааме,еј ти со големите уши?! ој ваму да ти раскажам приказна...:uvo:

епа кажи ми како? работава испаѓа убава си не те заебааме,еј ти со големите уши?! ој ваму да ти раскажам приказна...:uvo:
Јас не и се обраќам на ниедна особа на тој начин, ти да не се пронајде по некоја случаност со ваков начин на комуникација? :)

Јас не и се обраќам на ниедна особа на тој начин, ти да не се пронајде по некоја случаност со ваков начин на комуникација? :)
хаха,ни случајно,таквите работи ме иритираат претерано затоа и го пишав тоа,да влезеш поише у примеров симпатичен :)
туку дај кажи ми за ова погоре шо те прашав шо праиме? :helou:

хаха,ни случајно,таквите работи ме иритираат претерано затоа и го пишав тоа,да влезеш поише у примеров симпатичен :)
туку дај кажи ми за ова погоре шо те прашав шо праиме? :helou:
Туку дај види ти малце погоре во мојот пост можеби ќе ти се разјасни:smir:

Добар пост. Blackout незнам само што сакаш да кажеш???
Дали помеѓу Бред Пит (чисто земен ко пример) и некој грдлак со одличен карактер ке истрчаш по бред или по другиот. Само тоа кажи ми???

Види сега мене лично Бред Пит не ми е убав ама ја сваќам поентата на прашањето.За мене е многу важно како ќе се постави некоја личност и каков впечаток ке остави.
Еве едно мое искуство.Пред некоја година ми се свиѓаше едно дете,убаво беше според мене ама не го познавав и немав никаков контакт со него.Кога дојде ред да скршиме два реда муабет и кога му го слушнав гласот:nesvest:
Имаше тенок,речиси женски глас.Ете јас не можам да си замислам да бидам со машко кој има тенок глас.
Значи не е изгледот најважен.А јас нагласив уште во првиот пост дека не се работи само за дилема,карактер или изглед.
Да првиот впечаток го остава изгледот,ама во никој случај не е пресуден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom