Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kirecvetkov92 напиша:Све се почнува од "Pascal",После тоа можете да научите голем дел од "Visual Basic" , а после можете да ги поставите основите на C++
kirecvetkov92 напиша:Све се почнува од "Pascal",После тоа можете да научите голем дел од "Visual Basic" , а после можете да ги поставите основите на C++
Не ми кажувај што е добро а што е лошо - сите кои ќе го следат мојот пример нема да зажалат - Верувајте ова го имам научено од искуство - ПоздравJ0ker_MKD напиша:Идиот човече .. Кој те лажел вака?
kirecvetkov92 напиша:Не ми кажувај што е добро а што е лошо - сите кои ќе го следат мојот пример нема да зажалат - Верувајте ова го имам научено од искуство - Поздрав
:nerv:А кој е твојот пример ако можам да го слушнам?:nerv:Vnuce напиша:Ја сум мнооогу далеку од твојот пример.... не можам да бидам подалеку ... и веруј ми не жалам .... од искуство ти зборам .. самата идејна концепција ти е (извини вака, али) ненормало глупа и бесмислена
kirecvetkov92 напиша:Не ми кажувај што е добро а што е лошо - сите кои ќе го следат мојот пример нема да зажалат - Верувајте ова го имам научено од искуство - Поздрав
Integer напиша::ija: Листи со структури, поврзување на две листи пример а={1,2} и б={3,4 } се две влезни листи во append(), на излезот на append() треба да имаме а={1,2,3,4 }каде што б ќе покажува на NULL.