Каква промена сакате да направите во вашиот имиџ?

• Креатор на темата Креатор на темата lidu6
  • Време на започнување Време на започнување

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Ste pomislile li nekogas da napravite promena vo vasiot stil, so mislite deka ke vi go smeni na nekoj nacin i zivotot i ke ve napravi posrekni, a sepak nemate hrabros da probate....

Na primer jas da imam dozvola od doma bi stavila pris na vegata, ama da znam deka mojte potpolno se soglasuvaat so toa, inaku bi bilo... ili pak da sakate da napravite nesto novo so vasta kosa...

-ste pomislile(znam)...
pisete mislenja i kakvi promeni bi napravile na vas....:pipi::pipi::pipi::pipi:

Би се офарбала црвена, би ја скратила косава малце повеќе од обично и би ставила пирс..

Толку за сеа...:smir:

едит: а може и тетоважа некоја..

Па сакам косицава да ја ишишам кец али никако да се наканам да тргнам до берберница.

Би ставил обетче едно, тетоважа на рамо и сакам подолга коса од моменталната.

И ништо не ми е остварливо во скоро време (освен косата).

Oдсекогаш сум посакувала баш ваква кратка коса... би била многу среќна:) ама немам храброст за толку кратко

rihanna.jpg

Сакам права долга коса со шишки.
Имав еднаш,ќе имам пак.
Само ќе ми треба време.:pipi:

Хммм да сменам нешто? Не знам... У последно време се прашувам како би изгледал кога би имал долга коса. Не идам на фризер бе више:pos2::pos2:.

Sakam dolga kosa i se si vikam deka ke ja cuvam...
ama dojde le vremeto koga ne mozam ni se eden gel ni so eden vosok da ja
napraam pukne mi zckata i KEC SE MAANAM...
i posle pa dlga ke si ja pustam...

A ima edna dobra programa ne znam kak se vikashe....
si stavash slika od tebe i si odberesh razna vrsta na kosa i si ja staesh i snimash...
mozeshe i pirsovi i obetki da stavash...stvarno dobra prog. i slikite epten dobri bea...
ama napraviv format na kom. i :toe:...
ke probam da ja najdam pa ke vi dadam link....

сакам да се истетовирам ама тешко не дават од дома

Ништо не менувам. Се` што сакав пројдов, вклучувајќи и тетоважа и пирс. Фала му на горнион што немам ништо од тоа моментално, и не ни планирам веќе да имам. Шуќур избледе тоа ѓубре, башка на тапо место се дупчев.
И кратка коса исто имав, сега отиде под раменици, не и` ставам ножица појќе. Сакав да ја осветлувам едно време, ал ми пројдоа и тие бубачки.

Тоа би било... Не сум имала друга желба. Ама дефинитивно не се чепкам повеќе.

od sekogas sum sakala da stavam sukanici

:D

Сакам да ја скратам косата, многу време и посветувам и тоа ме нервира, само да се одлучам кога:pos2:

Имав долга коса и догодина ова време пак ќе биде долга.
Беше еднаш црвена, кога ќе порасне пак ќе ја фарбам.

Се мислев тетоважа да ставам, но сватив дека тоа не е мој стил. За дупки во тело може само да дискутирам но не и да применам. Во принцип многу тешко наоѓам маици и блузи шт ми се допаѓаат, без разлика дали се летни или зимски...не дека нема. едноставно немам трпение по бутици да идам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom