Ишијас

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Каде се продава тој колаген?

Ако ме прашуваш кој колаген го користев:

Само овој ми го носеа од Англија, нз дали го има нашиот пазар иако би требало да има квалитетни колагени и овде. Дизајниран е специјално за виталност, р'скавици, зглобови итн. Можат да го користат и тетки што сакаат да бидат ебозовни но се продаваат колагени специјално дизајнирани за тоа.
Немав сајд ефектс или камен во бубрег. Доколку ги следиш упатствата треба да си ОК. Се препорачува да се пие максимум до 3 месеци. За оние што имаат болки и др здравствени проблеми најдобри и најдолготрајни ефекти ќе постигнат ако го пијат три месеци.

Еве ви добар суплемент, не е само колагент туку комплет формула и за намалување на инфламацијата.

Од iherb стигаат отприлика за 1 месец, ако ви е нарачката со пониска цена нема да платите ддв/царина (немојте со ДХЛ, обавезно ќе си фрлите уште 40тина евра (околу 1600 е за нивната услуга и ќе ве даночат/царинат 1000%).

Во мкд Малена одамна имаа пишано дека ќе им стигне „Наскоро“, ама немам појма дали успеат да го увезат.

Последно уредено:
Веќе една недела татко ми е со неподносливи болки, прво мислевме диск е излезен, правевме магнет испадна нерв задебелен 1цм. Болкавс е од кичма до левата нога. Не може да спие една недела. Згрчено е во седечка положба. На клиника е веќе три дена со натечени нозе ( затоа што седи 24/7 , ненаспан) и му ставаат инфузија 3 пати на ден. Да не имате искуство слично? Нема што да се прави од таму викаат чекајте време треба ама човеков е хронично ненаспан. Морфиум не му даваат не знаеме кај да тргнеме, што да направиме, ова е ненормална болка

Веќе една недела татко ми е со неподносливи болки, прво мислевме диск е излезен, правевме магнет испадна нерв задебелен 1цм. Болкавс е од кичма до левата нога. Не може да спие една недела. Згрчено е во седечка положба. На клиника е веќе три дена со натечени нозе ( затоа што седи 24/7 , ненаспан) и му ставаат инфузија 3 пати на ден. Да не имате искуство слично? Нема што да се прави од таму викаат чекајте време треба ама човеков е хронично ненаспан. Морфиум не му даваат не знаеме кај да тргнеме, што да направиме, ова е ненормална болка
Кај се лечи?

Неврологија
Не дека сум некој експерт, ама еден човек што го знм имаше нешто ваква мака....отиде у Систина и го средија, операција правеше.

Predlog dobar nevrolog za problemot so Isijas (protruzija l5-s1).Vekje 3 nedeli lezam doma so golemi bolki

Вежби за ишијас. Обратете внимание на третата вежба. Читајте коментари ако не верувате дека помага, а не ве кошта ни 5 минути во денот.

Секако треба да се намали прекумерна тежина и да се ојачаат мускулите кои го сочинуваат core - от на телото. Пазење од ладно и промаја, повеќе движење, помалку седење и лежење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom