Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нај добри се
![]()
abe ti....по што виде дека се најдобри не ми е јасно или само колку да се отвори нова тема. се кладам дека не знаеш двајца играчи да ми наброиш или кој им е тренер да ми кажеш. не отварајте без везе теми
abe ti....
kako moze da ne znae
eto,roni,valdez
trener gvardiola(taka nesto bese)![]()
Прво правиме маабет за кк Барселона а не за ФК Барселона позззззabe ti....
kako moze da ne znae
eto,roni,valdez
trener gvardiola(taka nesto bese)![]()
Ако сакаш да знааш КК Барселона е мој омилен тим у Европапо што виде дека се најдобри не ми е јасно или само колку да се отвори нова тема. се кладам дека не знаеш двајца играчи да ми наброиш или кој им е тренер да ми кажеш. не отварајте без везе теми
Ако сакаш да знааш КК Барселона е мој омилен тим у Европа
иначе омилен играц у Барселона мее Наваро А за ДР да не се секирас сите ги знам позззззз
Грешка си Наваро се врати преку летото во Барселона..Наваро:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
е стварно не ми се верува какви ботови има на форумов. а бе момче... барем ако сакаш да ми кажеш дека гледаш кошарка, а уствари немаш глеано утакмица од нив, барем провери дали на Гугл или не знам каде кој ростер го имале Барселона оваа година. Ти дали знаеш каде играше Наваро минатата сезона??? ај да не те мачам да бараш, јас ќе ти кажам, во Мемфис НБА. а за другите не се секирам знам дека ги знаеш. поззззззз
ама битно е Каталонија да се испоштува![]()
Грешка си Наваро се врати преку летото во Барселона..
за кое лето збориш?