Фудбалче

• Креатор на темата Креатор на темата TinyGiant
  • Време на започнување Време на започнување
ova e da se pofalis ili?

btw
nekoj drug?

spored dosega sobranite informacii...
ima po 300 evra i toa na staro marka fa-bi:toe:
fa-bi mene mi prai merak ama seuste ne sum nasol nekoe sochuvano barem da e.

kako i da e....fala na info
ako ima nekoj nesto povrzano so temava neka pise slobodno

300 евра? Аман бе, па билјард маса на старо е отприлика толку. Види по огласниците за нешто поефтино. 300 евра не е мала пара за фудбалче на старо.

До пред година-две колку пари имав оставено на ова фудбалче во Охрид и во Грција ејјј... Оваа година само 30, и тоа едвај:) Не беше до мене, немав со кој да играм:(

a pa da... tepam i fudbal4e... golman ili da kazam gollgirl :helou:

i pehar osvoivme so timot za prvo mesto...

уф закон занимација е... па си праевме турнирчиња порано сеа поретко играм ама пак сум опасен :salut::salut:

Кај ке начекам играм,тешко ми парира некој али не сум тоа тоа како порано.Порано бев солиден играч,влечев јако:)На тројка немав утка:)

Закон ти е ова. Зараза..

Види по огласите за фудбалче,докај 150 евра добро зачувани се
А за ново малце потешко пошто се увезуваат од Англија па МАЛЦЕ се скапички
Ова ти го кажуем од искуство,пошо се собравме друштво да купиме на ново ама кога видовме цени се откажавме...

Во последно време играм многу често, мада не сум некое играчиште. Омилена позиција ми е 5та со неа растур правам. Инаку сме ги проучиле тие фа-би што се. Кога пуштиш жетон, полека го влечеш тоа што е, и една топка се заглавувана помегу преградата и делот каде пајгаат топките. Е сеа кога влезе топката во голне пајѓа директно доле туку се заглавува, од кога ке се постигнат 4ри гола(и една заглавена) полека се влечи тоа одново и топките пајѓаат од ново. Така да со еден жетон се игра и по 1 саат :)

А у скопјево кај може да се најде квалитетно фудбалче за играње????
Јас освен у палата(тиње е фудбалчето)и боце(од другата страна на симпо)не сум видел на друго место фудбалче...

Најмерак ми беше да ги победувам другарите кога игравме во Будва на екскурзија..Не за друго евро и пеесет центи беше еден жетон....:tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom