Што кога после раскинувањето, бившиот партнер ви праќа смс пораки?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
сега нема трте мрте... кога еднаш нешто ке се скине нема составување... btw јас сум карактер бре!!! кога ќе кажам крај тоа е крај, а уште и да ме испедалира... нема шанси одма блок, игнор и што уште не... :nenene:

Губиш мобилен по трети пут(хмм, од каде ли ми е познато ова:pipi:). Ако не упали тоа, го следиш упатството на ејсид на темава. :back:

Не се замарам воопшто.Ако има време и кредит за џабе за трошење нема пиши, јас нема шански да попуштам да му пишам.:toe:

Ако мислам дека вреди пак да бидам со него пробувам уште еднаш... Ако веќе има поебано се му кажувам да прекине :salut:

Nemam zelba da kontaktiram so bivsi preku poraki.Ako prati i ako sodrzinata e vo red ke mu vratam,cisto od kultura.Ako mu stani navika,nema da vrakam,a ako preteruva gi brisam bez da gi citam i so tek na vreme ke prestani,ako ima gram mozok.Ne bi menuvala broj vo nikoj slucaj.

Ма све на ignore ставам и ич не се замарам...ако стигне порака ја бришам,ако ѕвони не се јавувам и тоа е тоа. Нема смисла пак да се навраќам на нешто што не успеало.Се се случува со причина:pipi:

Баш пред некој ден то ми се случи и го отерав упм.Пак сеа да искористит празници чак и ми честитат демек види сеа јас добар сум до тебе беше грешката нешо...абе ој мафни се, идиот!Па остај то и бацки на крај напишал.Пред 3-4 месеци раскинавме, па сеа му текна...можда мислит ќе одам Скопје за распустов па ќе наминам и кј него и ај да не е за џабе да се измуваме...глуп! :classic:

Се` зависи од содржината на пораката и како сме раскинале.

Ако раскинувањето било болно, значи ме повредил, тогаш без разлика на содржината на пораката не враќам. Ако ме напне со 100 пораки, му праќам една у која го одјебувам.

Ако сме раскинале без никакви „скандали“, значи после тоа кога и да се сретнеме се поздравуваме најнормално, тогаш му враќам на пораката. Ако содржината е другарска, и ја му враќам така. Ако е у стилот ми фалиш бла, бла...(а мене он не ми фали и не сакам да бидам со него), тогаш јасно му кажувам дека веќе ништо не чувствувам за него.

Мразам кога бивши ми пракат пораки и ме замарат...ми се случува тоа,ти му викаш ај одеби а он се прае на тошо.:nesvest:

/ignore {phone_number_here} и средена е работата. :)

хм па зависит сеа.... ак ми се свиѓат сеуште враќам некоја пристојна смс порака, па после како ке се одвиват текот на работите...
а ак не ми се свиќат пак пишам смс со која одоколу му давам до знаење - одјеби

иначе он топик-нека праќа бе, јас само ќе ги читам и немат да враќам, пошо завршија бесплатните пораки од ти мобајал :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom