2 Broke Girls

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
2-Broke-Girls-season-1-poster.jpg

2 Broke Girls е нов ситком, најгледана нова серија во САД. Се работи за две девојки Макс и Керолајн кои работат како келнерки во ресторан и се обидуваат да соберат пари за да направат сопствен бизнис.

Го гледав пилотот пред некој ден и искрено ме изненади, хуморот не е совршен на прв поглед, но серијата е доста динамична и актерките воопшто не се иритантни. Ќе ја ставам на тест да видам како ќе се одвива понатаму. Ја гледа некој?

:гомце: 2 girls 1 cup :гомце:
овие дефинитивно го утнале насловот, многу е некако одбивен за машката популација :)

Ме наежи пилотот. Не на позитивен начин.

Од каде информацијава дека е најгледана нова серија во САД?

Па излегуваат рејтинзи секој ден во САД. :) Само 2 Broke Girls од новите серии константно има +4.0 рејтинг, што го нема ниедна друга нова серија. А премиерата имаше 7.1 рејтинг со 19 милиони гледачи (емитувана по првата Two and a Half Men со Ештон Качер).

Па излегуваат рејтинзи секој ден во САД. :) Само 2 Broke Girls од новите серии константно има +4.0 рејтинг, што го нема ниедна друга нова серија. А премиерата имаше 7.1 рејтинг со 19 милиони гледачи (емитувана по првата Two and a Half Men со Ештон Качер).

Ааа, на такви рејтинзи си мислел. Ја мислев дека нешто као people's choice awards оти знам дека таму не беа номинирани :)

ЕДИТ: биле и таму номинирани, моја грешка :D

Интересна серија, за пополнување време...

Проблемот со ваквите серии ми е тоа што траат 20 минути. Ту, малце ми се.
Една недела ги чекам, за што?! Хмм..
Али како и да е, добра е. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom