Фан Клуб: Ренова

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е хрватски комплекс. Кога губат, плачат. Инаку не е битно колку фудбалери се македонци или албанци. Битно е тоа што го претставуваат македонскиот фудбал и го креваат рејтингот.
Нека им е со среќа во второто коло, па да ја гледаме и Ла Коруња на Градски.

не кажав ништо за тоа што екипата е составено од повеќе албански играчи, само би требало кога веќе ја преставуваат Македонија во Европа да има и македонско знаме. инаку за успехот секоја чест и да се надеваме дека ќе ја донесат Ла Коруња на Градски.

не се баш 50 % ама има македонци. инаку само да знаете дека во хрватските весници пишувало дека на стадионот се вееле само албаснки знамиња па сега замислете што си имаат во глава за нас. Не ширам омраза само се нервирам кога се преставува Македонија надвор од границите а не се вее наше знаме

makedonsko zname se veese na jarbolot zaedno so hrvatskoto, a albanski znaminja imase samo na tribina. sto se odnesuva do natpisot vo hrvatska toj bese nesto vo smisla deka rijeka izgubila od anonimnata renova, koja se raduvala kako da osvoila liga na sampioni, a a igracite na rijeka bile crveni vo obrazite isto kako albanskite znaminja sto se veele na tribinite

Јас прочитав дека е ангеловски некој на лајвскор... пенал свирел овој судијата ... ај таму бап 1 гол и ке ја гледаме ла коруња на градски

Јас прочитав дека е ангеловски некој на лајвскор... пенал свирел овој судијата ... ај таму бап 1 гол и ке ја гледаме ла коруња на градски

Ако тепаме таму 1:0 нели нема да оиме,пошо они имаат даено 2 ние 1 ?

не се баш 50 % ама има македонци. инаку само да знаете дека во хрватските весници пишувало дека на стадионот се вееле само албаснки знамиња па сега замислете што си имаат во глава за нас. Не ширам омраза само се нервирам кога се преставува Македонија надвор од границите а не се вее наше знаме

Абе тоа било знамето од Ренова, само хрватите не знаеле:tapp:.
Иначе у моментот не им се нашло македонско а да имале со голема чест и задоволство навијачите на Ренова ќе го развиореле. Нели?

ренова може да оде у 3 коло ... може да игре со лакорунја ... само се добра да функционире се .. и одрбараа среден ред .. и напад .. и со малко спортска среќа мош ке тепат

Момци кој га ебе Ренова албански клуб Смрт на Ренова :bip:

И толку за тии пари др сезона пак :vozbud: тии беее пресилни за ренова .. појак тим се ...

Во согласност со останатите модератори, темите кои немаат свои фанови на форумов ке бидат под клуч, причината е очигледна, не се развива никаква дискусија освен билдање на постови со честитки .

Доколку некоја тема е ставена под клуч, а има член кој навива за истиот клуб и сака да постира на истата тогаш слободно нека исконтактира некој од модераторите на темата за Фудбал ( Димитар, Фантом, мене ) преку приватна порака па темата повторно ке биде отворена за дискусија, а до тогаш уште еднаш повторувам, :locked:.

п.с. Дискусија за некои од тимовите може да водите и на соодветните првенства, ништо не губите во случајов . :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom