Нова жртва на педофил во струмичко

• Креатор на темата Креатор на темата Janev
  • Време на започнување Време на започнување

Janev

2.856
Поени од реакции
58
Неполни 24 часа по обелоденувањето на ужасната драма на блудничење врз малолетници во штипско, нова жртва на педофил во струмичко.

Во напуштена куќа во струмичкото село Банско 53-годишниот Зекерија Сулејманов повеќе пати блудничел врз 14 годишна малолетничка. За монструозниот чин и давал по 100 денари. Работата излегла на виделина откако сиромашните родителите се посомневале од каде и се парите на нивната ќерка.

Селаните шокирани од гнасниот настан со остри тонови на осуда. Иако втор ден како педофилот од Банско е во бегство, соселаните знаат каде се крие, за кого велатдека е во близината на селото. Инаку, соселанецот е повратник од издржување затворска казна за обљуба на немоќно лице штитеник на Завдот за лица со хендикеп Банско и постаро лице.

Последните случаи на педофилија ги открија слабостите во државниот систем кон лицата кои огрешувајќи се пред законот и издржувајќи ја казната, го повторуваат делото. За психолозите законската регулатива е недоречена, резултирајќи со недоволен надзор на истите по нивното излегување од затвор.

Од казнено поправните установи велат дека проблемот со тотална ресоцијализација на овие лица не е само нивна надлежност.

Психолозите и социјалните работници единствени во оценката. Душевното растројство кои педофилите со задоволување на ниските сексуални страсти им ги нанесуваат врз нивните жртви, децата, е трајна.

Штипскиот монструм од синоќа е во 30 дневен притвор. Досието за страотната и потресна драма за двајцата малолетници жртви на педофилот од Шашаварлија се комплетира, велат од штипското основно јавно обвинителство.

Леле се наежив читајќи го ова, гледав и на вести. Овде во Струмичките села тоа е катастрофа, педофилите се стари луѓе на возраст од 55 до 60 години кои силуваат малолетнички и им се закануваат дека ќе им ја убијат цела фамилија ако ги пријават. Некои другари од банско ми имат зборено како некј „старуљ“ им има зборено како силувал некоја 15 - годишно девојче, им се фалел како секоја вечер „е*а“ убави млади девојчиња. Ги прашав зошто не го пријавиле. Тие ми одговорија дека тоа не е нивна работа, дека девојчињата требало да мислат.
Искрено, овој да е од мојата околина ако не го претепам жив да не сум.
Жално е тоа што низ Македонија се уништуваат многу млади животи кои допрва започнуваат. А уште пожално е тоа што немаат храброст педофилите да ги пријавуваат. Незнам што уште да кажам..

Па ова секој ден на вести слушам и тоа не само по еден случај. Катастрофа! Јас незнам како може така бе,земи обеси еден па да видиш после другите и да имале план ќе земат ќе си го маваат на некои голи тетки,нема да им текне да силуваат. Вака на сестра ми да и напраат јас у затвор ќе завршам,ќе го убијам мајкеми...Ако не ме претрка татко ми. Се на се,надојден бран на педофили. Да се надеваме дека ќе ги искорениме.

Па ова секој ден на вести слушам и тоа не само по еден случај. Катастрофа! Јас незнам како може така бе,земи обеси еден па да видиш после другите и да имале план ќе земат ќе си го маваат на некои голи тетки,нема да им текне да силуваат. Вака на сестра ми да и напраат јас у затвор ќе завршам,ќе го убијам мајкеми...Ако не ме претрка татко ми. Се на се,надојден бран на педофили. Да се надеваме дека ќе ги искорениме.
U pravo si.. a i kakvi se tie tolku niski kazni bogami?? Kako nisto da ne napravil upm cccc more odma na besenje za takov nema zalenje!!

Стварно, бројот на педофилишта у Македонијава нагло се зголемува...Да им еб*м тоа манијачиштата скапани.... Него стварно некако многу ниски казни се даваат у Македонијава...

требит некој да се пикнит в затвор и случајно да се удајт во чаша со вода па ќе ги видиме после...:bip:

nesakam nikogas da gresam dusa ama nemozam vise seriozno nemozam iako sum mn mlad jas da se spravuvam so ovie problemi a ne drzavata ama nemozam da slusam na vesti vise kako ova prael kako ona prael nekoj seljak istfustrirana patoloska licnost sto nisto nema u zivotot i sto neznam visre sto da kazam!!!!!koa slusnav toa za dvete MASKI deca od domot za deca bez roditeli se rasplakav zimi se eve i sea solzi mi idat u oci mn mi e krivo na mene licno zaso tie deca vise nemaat sto da vidat uz zivotot cel zivot kje gi prati mracna damka :S:S krivo mi e sto nikoj nema da im pomogne sto nema da gi zastiti a najkrivo mi e sto drzavava nasa nisto ne prezema ja iskreno mislam deka za vakvi luge ne treba vise zivot ne treba zatvor treba izamacuvanje ne im treba lesna i ubava smrt im treba da osetat nesto mn poloso...neznam seriozno sto da kazam...

Ма нема опростување за вакви лебарки.
Пикни го во затвор и јавно стави му слика на цела страница во Дневник

!!!ВНИМАВАЈ!!!
ПЕДОФИЛ
(слика)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom