Кој град во Македонија е најдобар за шопинг?

• Креатор на темата Креатор на темата VeS
  • Време на започнување Време на започнување
бев пред некој ден во велес..просто да се зачудиш за цените..
истите работи ко во скопје, но за многуууу пониски цени.
и вреди и патот и патниот трошок.

фала богу некој се опамети :helou:
нормално во Велес можеш се да изнакупиш за многу пониска цена отколку во Скопје

Според мене Струмица, шема, за шопинг. Има бутици за сечиј џеп.
На пример јас сакам поскапи (марка) патики и фармерки, друг сака поефтинки и.т.н
Има секакви бутици, и сите нови трендови ги пратат.
Чаршијата е доста развиена со добри бутици, а сега и глобал полека полека се полни со добри, претежно брендирани бутици.

Инаку друг град за шопинг хмм... Скопје, ама некако ептен „надуени“ цени, и нема баш разновидност на стоката од бутик во бутик.
Тоа од мене. Позз :helou:

Jas pak sum od Bitola i ne mozam bas nesto asolno da si nam.Najdobar soping mozis da si naprajs vo Skopje i definitivno vo Strumicaaaaaaa

Скопје, нема шо нема, али пак е многу скапо. Така да, Прилеп 60-70% од работите ги има и тоа да не речам за 50% се поефтини. Имам шетано по Струмица и Битола и баш ми се свиѓаат, има интересни ствари и можам да се стокмам ТАМАН :)

100% Strumica:vozbud:
Ednostavno ne znaes vo koj butik poprvo da vlezes, ima mn ubavi pra4inja obleka i tesko e da se odlucis od ednas da go kupis toa so si go zamisli:wink:

абе шо трескате глупости скопје да е најарен....мош да е најмизерен...едни патки шо у велес штип кочани струмица се 1500 ден. тамо ќе се 2000.....само бит пазар малце вреди ама па и тоа там се фалш

:tapp::tapp::tapp: ajde ti se molam!!!moze cenite se poskapi od drugite gradovi,ali bar znaes asalno e!se e do vkus ama BIT PAZAR?????:uvo:NOT

елајте си тука во ВЕЛЕС па просто ке си заминете со подотворена уста,без текст и со полни кеси!
ем еФтино,ем полни кеси ем и шетња и макијато за 30ден и кисела вода за 20ден :vozbud:

Инаку шопинг има секаде а мислам дека Скопје вака оти е главен град има подобар шопинг ...

nasive prodavacki be po buticive se mnogu nevospiteni .
koga ke te preceka so kisela facaa
pa i za dzabe da e ne i go kupuvam

Скопје па секаде Скопје ебаго да не беше главен град таму најнезастапен ке беше шопингот но еве сега .. јбг... :pos2:

nasive prodavacki be po buticive se mnogu nevospiteni .
koga ke te preceka so kisela facaa
pa i za dzabe da e ne i go kupuvam
Хмм а од кај си? Кај нас во Струмица.. толку се фини неможеш да ги одбиеш дури.. :). Супер ми е во Струмица за шопинг ќе си најдеш тоа што ти треба.. Скопје ми е помизерен.

Во Македонија би рекол само поголемите градови се подобри зошто таму има повеќе луѓе што би купиле па и затоа само во нив се отвараат такви продавници и слично. Ај сеа нејќам да поименувам други градови после некој да не ми праи клетви да ми се исуши нешто или крв да плукам и кењам затоа само своето Скопје ќе си го кажам.

Скопје па секаде Скопје ебаго да не беше главен град таму најнезастапен ке беше шопингот но еве сега .. јбг... :pos2:
фала богу дека Скопје...кој друг...еднио Битола конкурира али пак тапа е...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom