Предлог песни за download

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Please ovie mp3

Hi ! :pipi:
Nova sum ovde , forumot e super samo prodolzete taka !!
sakam da downlodiram besplatni mp3 i ako nekoj znae nekoja stranica za downlodiranje besplatni , pls neka mi ja kaze.
Potocno mi trebaat ovie pesni :

Insetiable - Darren Hayes
I don't want to miss a thing - Aerosmith
Big Big World
Hips don't lie - Shakira
Stupid Girls - Pink

Fala od napred.

^^Bibe

aj pobarajte ja Nocturnal Deligh - Matt Darey iii..ii.. 4ek da mi tekne use nekoja druga.....Apollonia - Andromeda Heights...Cosmic Culture - Time of Your life....pozdraf....

Matt Darey - Nocturnal Delight
ed2k://|file|matt_darey-nocturnal_delight-ute.mp3|12814862|77414BDDA030EC8FF0635CFB485B80EE|/

Cosmic Culture - ed2k://|file|Cosmic%20Culture%20-%20Time%20Of%20Your%20Life.mp3|9925286|67CF0A0E6320F6A031060D39423E6270|/

Apollonia - Andromeda Heights
ed2k://|file|Apollonia%20-%20Andromeda%20Heights.mp3|4681856|042F4ED8470E72AAB8C0322E7F41DF01|/

Download so emule ili nekoja kompatibilna programa so podrzuva ED2K linkoi...aj 4ao :)

Ма какви песни, одма симињајте најновиот албум на Paranormal Attack - Phenomenon, 2006-та година, лудница е, типот е незнам, по 903-ти пат на рипит врти кај мене албумов. :)

Tonchie напиша:
Не е чудно. Само е нелегално.
Инаку во последно време лајм вајр има многу корисници. Не знам како е состојбата на другите П2П апликации и на Торент. Но во последно време се што ми паднало на памет се нашло на лајм вајр.

П2П сите исти фајлови се вртат без разлика на која програма си. Баш тоа иам забележано. Еве јас на пример на Бершер сум и само околу 500,000 корисници имат се на се, али пак наоѓам се што ми треба. Тоа е пошто можам да снимам и од тие што се на Лајмвајр. Стварно не знам како работи тоа, али ваљда П2П е посебен нетворк и програмите само ти даваат пристап то фајловите на нетворкот.

Ај ве молам ако можете да ја најдете Килинг лонлес од Хим!

BeBe11 напиша:
П2П сите исти фајлови се вртат без разлика на која програма си. Баш тоа иам забележано. Еве јас на пример на Бершер сум и само околу 500,000 корисници имат се на се, али пак наоѓам се што ми треба. Тоа е пошто можам да снимам и од тие што се на Лајмвајр. Стварно не знам како работи тоа, али ваљда П2П е посебен нетворк и програмите само ти даваат пристап то фајловите на нетворкот.

Pa normalno deka gi ima istite fajlovi....isti mrezi koristat...bearshare kolku so znam....ja koristi KAD isto kako i emule.... a emuleto koristi: ED2K SLS Source Exchange i KAD... LimeWire: KAD i bittorrent Shareazza: KAD i Bitorrent....spored mene emuleto ima najvise fajloj....pobrz download ovozmozuva.....za igri, filmovi i programi emuleto e zakonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....za mp3 samo DC++

Може некој да ми каже која е овааа песна ?? ја имав на цд од еден другар и ја бев снимил на комп. но ми го форматираа и сеа ја немам песната :cry1:
оди некако вака:
-hej dj, where's the beast, ttt ttt tt tt ttttt ttt..... :)
ако можете помагајте

Bibe_2003 напиша:
Hi ! :pipi:
Nova sum ovde , forumot e super samo prodolzete taka !!
sakam da downlodiram besplatni mp3 i ako nekoj znae nekoja stranica za downlodiranje besplatni , pls neka mi ja kaze.
Potocno mi trebaat ovie pesni :

Insetiable - Darren Hayes
I don't want to miss a thing - Aerosmith
Big Big World
Hips don't lie - Shakira
Stupid Girls - Pink

Fala od napred.

^^Bibe
Ти Бибе пиши ми го мејлот по приватна порака,ги имам јас сите тие песни што ги кажа!!

Епа отварате P2P програмче и штракате Dino Psaras и симињате све. Типот е лудница.

П.С. За оние кои обожаваат trance.

Handsome напиша:
Може некој да ми каже која е овааа песна ?? ја имав на цд од еден другар и ја бев снимил на комп. но ми го форматираа и сеа ја немам песната :cry1:
оди некако вака:
-hej dj, where's the beast, ttt ttt tt tt ttttt ttt..... :)
ако можете помагајте

anybody ????

Ај ве молам напишете предлог песни за download. Нешто комерцијално што се врти по Antenna 5 и MTV.

Малку се забаталила темава :)

1. Pandora - Sands Of Time
2. ATC - My Heart Beats Like A Drum (Club Mix)
3. Hilary Duff - Stranger (Vada Mix)
4. All Saints - Chick Fit (Kissy Sell Out's Excellent Adventure)
5. Brick & Lace - Love Is Wicked (MF Remix)
6. Danny & Therese - If Only You

Shantel - Bucovina
Samim - Heater
Robbie Rivera - One eye shut
R.I.O. - De Janeiro

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom