Предлог песни за download

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Tonchie напиша:
Јоки тоа се веќе „стари” песни. Јас како што ја разбрав темава се мислеше на хитови кои допрва доаѓаат.
e aj koj se stari...wise man?????aber se nemat ni koga ke izlezit pesnata...a za will i am so pussy cat dolls...taja izleze sea pred 1 nedela i e veke hit...a ako zborvime za hitoj so ke izlezet dogodina...arno...

sch00lGirL напиша:

Пер, ПАМП ИТ е стара најмалце 6 месеца. Бар јас ја знам толку језда гледам сеа почнале на МТВ да им вртат тоа спотот.

Иначе нов хит, ммммммм.... Beats and Styles - Dance, Dance, Dance!

A nekoj da znae od kade da downlodiram italianski pesni?:pipi:

NIKA напиша:
A nekoj da znae od kade da downlodiram italianski pesni?:pipi:
So LimeWire! Imas eden kup italijanski pesno samo nekoi odat posporo zosto se siminjaat od 1-2 hosta

Princ-Pa Sea Ti Vidi.mp3 од радиомк.ком ама збутана е по фолдерите аууу среќен сум што конечно ја најдоф.
TNT-Vo Afekt.mp3 исто така песна што одамна сакам да ја чујам.
Малку постари предлози во овој пост.

Jane напиша:
So LimeWire! Imas eden kup italijanski pesno samo nekoi odat posporo zosto se siminjaat od 1-2 hosta

Ako moze da mi objasni6 kako poto4no i dali se free?:icon_lol:
Blagodaram mnogu:je:

Tonchie напиша:
Princ-Pa Sea Ti Vidi.mp3 од радиомк.ком ама збутана е по фолдерите аууу среќен сум што конечно ја најдоф.
Закон е песната брат шо не ми ја побара јас од пред 2 години ја имам

NIKA напиша:
Ako moze da mi objasni6 kako poto4no i dali se free?:icon_lol:
Blagodaram mnogu:je:
LimeWire ти е програм како каза, шареаза, е-муле, морфиус и некои други слични на овие. Јас сум ги користел сите и LimeWire e најдобар. Значи не купуваш песни, туку симињаш од други корисници и не само песни туку има се (песни, филмови, документи, програми, слики...). Само си пишуваш име и ти дава песни и си ја симињаш таа што ти треба. Значи ништо не плаќаш. Може да ти ги симиња поспоро отколку другите зошто се италијански и се по ретки. А со овој програм симни си го и LimeWire Pro за побрзо да ти оди даунлоадирањето. Несмеам да ставам линк од него на форумов.

Stalingrad напиша:
Надградбата на обичната во PRO верзија НЕ Е бесплатна!
Да но ќе си ја симнеш кракуваната од обичаната!
Малку чудно, но така е!

Не е чудно. Само е нелегално.
Инаку во последно време лајм вајр има многу корисници. Не знам како е состојбата на другите П2П апликации и на Торент. Но во последно време се што ми паднало на памет се нашло на лајм вајр.

Мене не ми наоѓа све
ама наоѓа доста,лајм вајр сега за сега си го користам и добар е
Outwork-Elektro да си ја симнете

Anarcrusan - In My Mind ... ама одма!:je: :je: :je:

За тие кои љубат да слушаат chil :

препорачливо :

1. New Funky Generation - The Messenger

2. Aromabar - Winter pagent

3. Marc Collin - Les Kid Nappeurs Main Theme

4. Moby - Whispering wind

5. Nitin Sawhney - Homelands

6. Makis Ablianitis Love Secret

Не се мислете за која да ја симнете зш според мене сите се со рејтинг ПЕТКА, а иначе препорачливо е и да си ги најдете албумите од Cafe Del Mar Volumen Seis или Buddha-Bar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom