Фан Клуб: Русија

• Креатор на темата Креатор на темата KoRn..!!
  • Време на започнување Време на започнување
А бе како мали деца ќе ги наплескаат шпанците, Русија оди во финале!

Од овие што останаа најмило би ми било ако Русија стане шампион.

сакам да се Шампиони .. покажааа стварно јака игра брза посебно АРШАВИН браво детееее

Кој се бе тие Шпанија,титула немаат сто години!Ајде ЗБОРНАЈ кажи им кој е кој!!!

Аршавин , Жирков , Турбински, Павличенко ... ЛЕЛЕЛЕ :D:D:D:D

Spancive treba da se pazat vecerva. Arshavin ako se razmavne, loso im se pisuva. Rusija moze da ja mine Spanija so malce sreka i pogolema koncentracija vo zavrsnicite od akciite. Holandija mozebi ne, no Spanija bi znaela da gi kazni mnogute promaseni priliki ako gi povtori Rusija od cetvrt - finaleto ... !!!* :wink:

За секој руски гол по две врвни топ манекенки?
sps_sekoj-gol-dve-manekenki.jpg
Андреј Аршавин се воодушевил од идеата односно истакнал дека станува збор за сјајна иницијатива. Каков коментар за оваа необична стимулација ќе има Guus Hiddink сеуште не знаеме, но затоа може да се види реакцијата на останатите играчи.

Московскиот сопственик на елитната агенција за запознавање Pjotr Listerman, на руските репрезентативци им ветил необична стимулација во очи вечерашниот полуфинален натпревар со Шпанија.

Имено, тој се заколнал во своите сонародници, дека секој играч кој ќе постигне гол ќе биде награден со две врвни манекенки, кои ќе ги има на располагање цела ноќ.

Листермен додава дека во неговата агенција работат најврвните светски модели кои со години наназад за дружење ги најмуваат само од богатата руска класа.

Дали ова ќе биде доволен стимул за постигнување голови останува да видиме вечер.​

НИШТО ....
3-0 партали
Русија немаа никаква игра Аршавин беше тотално затворен од РАмос и ПУЈОЛ .. ништо ... ништоо .... но сепак добро е до ПОЛУФИНАЛЕ . Поздрав.:helou:

Зборнаја заќуте кога беше најпотребно:(

Ne mozea protiv Furijata, jbg toa ti e, i toa po vtor pat Spancive im ja predavaat istata lekcija. Ne bea nitu bleda senka od natprevarot protiv Holandija, za zal ... !!!* :wink:

Можеби имаше улога и дождот што врнеше!

A Русија ке игра за 3/4 место или нема 3 и 4 ? ако игра треба да игра со Турција ?? или ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom