Фан Клуб: Русија

• Креатор на темата Креатор на темата KoRn..!!
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Веб-сајт
www.korn.com
Па гледам Русите во полувинале стигнаа па да видиме фановите на Русија дали се среќни не верувам дека има ги многу ама ако не е темата за отварање нека ја заворат Поздрав...
Иначе сега само што заврши дуелот од Русија - Холандија мислам дека Русите покажаа дека имат добар фудбал ова Аршавин ги направи партали .....
Поздрав........:smir:

Браво Русија ! Фантасична игра , а посебно на Аршавин .
'''''''''''''''''''''''RUSSIA THE BEST''''''''''''''''''''

Русите ми мириса дека ќе освојат ЕП !!

И не е полувинале, туку полуфинале.!

ОДЛИЧНО ОДЛИЧНО... КАЈ СЕ ДЕЧКИТЕ ШТО ОГРАА ВО РЕАЛ ... ШТО ПУКАА ОД 100 МЕТРИ... КАДЕ Е ЦАРОТ ГОЛАМН... ПОТОНА БРОДОТ... АЈТ СЕГА СИТЕ ПО ДОМА... РУСИЈА ДО СЕГА ИГРАШЕ НАЈ УБАВ ФУДБАЛ... СЕКОЈА ЧЕСТ...

znaci rusive tolku jaki stanaa sega sigurnoke osvojat evropsko prvenstvo. arsavin gi izmota ubavo

Секоја чест за Русиве, СЕКОЈА ЧЕСТ! Да ја победиш Холандија која беше најдобрата репрезентација на ова европско првенсто (иако денеска не го покажаа тоа), треба да се јаде леб. Браво за Русија, незнам што може друго да се каже.

Нека почне ФФМ да собира пари, за едно 3-4 год да го донесе Хидинг, да не дигне и нас малку :)

Немам зборови!Ова беше лекција за ЅВЕЗДИТЕ на Холандија!Аршавин и Павличенко ЅВЕРИШТА!!!Напред ЗБОРНАЈА

RESPECT. I toa golem.

Posle denesnava lekcija sto im ja odrzaa na Holanganive, se moze da se ocekuva od niv ... !!!* :wink:

По ова што го видов на натпреварот со Холандија, мислам дека Русија можи да биди изненадувањето на европското првенство.
Имаат една слабост, а тоа се прекините. Но и тоа можи да се надмини во овие неколку дена...

Ајде сега да удрат на Шпанија и да ги потопат!Ако го фатат будалите Аршавин,тешко дека некој ќе го сопре!Па уште и Павличенко....лелелелеле

:olee::olee::olee::olee::olee::olee:

Вака ке прат навивачите од Русија:pos2::pos2::pos2:... Ајде уште едени да се научат како се игра фудбал... Напред Русија... После Италија мора да навивам за Русија...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom