Борат

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
ама нај,нај од него е кога е во уса/сад и нели со тие басебалерите во кабината и на требината и кога ја пее химната....е не да се помочав од смеа......и тоа со јога типците кога почна да прди.хихихиххихих

Totalen degen e borat, za tie sto go gledale filmot ke pomislat deka Kazakhstan e zemja na idioti i perveznjaci..Ama ima i smesni sceni.
(vidi potpis)-otkacena rabota

Филмот го фледав едно 7-8 пати одкако го купив лично мислам дека е генијално дело најјака реченица ми беше кога влезе во дуќан да купуа пиштол и кога му рече не продавачот: I need a gun...to kill a jew!!!:bilokojzbor::pos2: а за Казакстан не го жалете појака реклама не можеа да си направат од оваа!!!

Борат е краљ, најдобар клип е кога ќе учи да игра рагби, ако го немате гледано повелете, сум плачел од смеа

Филмот ми беше срање,сцени кои ми беа интересни беа 2-3те кои беа во трејлерот кој некој го постави но отиде во неповрат т.е. беше во постовите од 5те месеци кои се избришаа :helou:

kaj mozi da go najdam ona kaj so probva da kupi pistol za da otepa evrein?
inace ova e najsmesno kaj so ke kupva kuce:

чоекот е лудница и нема таков, ако ги имате сите клипчиња со него глеани ке сватите за шо зборам

Фудбал ис nuclear retardition disease :nesvest: Ко некој ретардиран е со фудбалов закон е :)

edit

016.gif

Филчето е закон ама властите од Казахстан го тужеле за исмејување на животот таму.Но сепак филмчето е лудница и е за газење од смеа. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom