Владо Таневски - осомничениот за убиствата од Кичево

• Креатор на темата Креатор на темата Betka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 април 2008
Мислења
107
Поени од реакции
1
Pronajden zenski trup na sredovecna zena ubiena,zadavena i izlepena na ist nacin kako na prethodno ubienata pred izvesno vreme.

Mozno li e majnacite da zemaat sila?
Za zal da

Бетке бе, сите сериски убијци ги откри.

Се надевам дека не се работи за сериски убиец и сега.

изгледа сега за избориве се спрема:smir:

Па се предпоставува дека еден е извршител на онаа предходно и сега убиство бидејки било применети кабли за задавување и во двете убиства

Добро бе, толку се неспособни нашиве од крим техника?
Па пичка му матер, да собирав докази јас до сега ќе го најдев копилето...

Добро бе, толку се неспособни нашиве од крим техника?
Па пичка му матер, да собирав докази јас до сега ќе го најдев копилето...

ako e nesto od vidot "kumanovsko since na sudija".....teeeesko...

Фатен убиецот во Кичевско

Денес полицијата го приведе убиецот на двете жени во кичевско и се мисли дека има убиено уште две кои се на идентичен начин убивани односно се телефонски кабел.Името на убиецот не се открива а се знае дека е само дописник за Утрински весник од Кичево.

ке ве инфоримирам подоцна за текот на настаните за овај случај.

Замислете,тој бил дописник за убиените личности, и имал напишано текстови за нив..Учествувал на судењето на одредени лица, кои биле обвинети..Господе чувај не..И кај нас почнаа овие психопати..

Конечно го фатиле. Ја сум од Кичево и овде ситуацијата беше доста напната. Ја сум машко но како женско сигурно страшно е во таква ситуација негде сама да шеташ низ Кичево.
Ја до тогаш секојпат се чувствуваб сигурен во Кичево, но од сега не поќе.

Името на убиецот е Владо Танески, по потекло е од селото Кладник кое се наоѓа во општина Другово и како што кажав дописник за утрински весник од кичево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom