Егзит Ацева.. Ентер ОБДН

• Креатор на темата Креатор на темата OBDN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Acid напиша:
Луѓето сакаат чудни работи. Луѓето сакаат фрикови.
Јас сум тука да им го овозоможам тоа, точно. Имам среќа што се појави тука:pos:

Луѓето да сакаа да читаат се' што е поврзано со тебе, а не само сеирот кој паѓа на тебе - ти ќе имаше барем двоцифрен број посетители на блогот, а темава во која ти се сеириме немаше да има преку 400 прегледи за неполн ден. :pos:

Која ти е логиката бато Ацид? Ми делуваш некако во фазонот “Бјежите пичке дошао Здравко Чолиќ“?

Теоријата ти е навистина занимлива (ко Треќе око)

Замислете, немаше ни форуми, портали, сајтови ништо пред да се појави Ацидчо и неговиот форум. После неговата катаклизмична појава ХОооооооппп! Сајбер ренесанса! Потоп! :pos: Немавме ние ни посетители, дво-тро и незнам колку цифрени посети, читања...

Во секој случај, ете да не дој дека сум злобен, јавно ти благодарам шо на оваков транспарентен начин излезе со оваа кликачко-посетителска реторика и на тој начин придонесе да се освежи моето сајбер либидо со торжествен елан! :pos: :pos:

Порано ги читав неговите колумни ама штета што немав време да го проанализирам и да сфатам со време дека дечкото има ужасна потреба да празни сперма оти почнува низ уши да му тече.

Сега не да не ми е интересен ама ми е и досаден. Всушност, сите педери коишто гледаат дека ќе им биде озаконето правото во Македонија подоцна или порано почнуваат да си ги сечат вените т.е. неуроните.

Букаро друже - од кога немаш ебено?

Точно, Macedalien е педер ама Букаро го крка и го смука (се поретко и поретко за да не го научат другарчињата што мустра е)... :pos: :pos: :pos:

Олабавете бе ало!

Муабетов ви е глуп јебе збуњеног. Нема ни хумор ни сеир, ни од двете страни.

Изнасилена навредлива дискусија.

Ти си мал Офчар - не ја памтиш ”Тражили сте - гледајте” под покровителство и водителство на Сузана Мачиќ :wink:

Уште одамна сакав клуч, ама нејќам да ми дрви после Букаро зошто сме му ја заклучиле темата, пошто ептен е опседнат со Кајгана последнава недела... Цел блог ни го посветил. :pos:

Macedalien напиша:
Порано ги читав неговите колумни ама штета што немав време да го проанализирам и да сфатам со време дека дечкото има ужасна потреба да празни сперма оти почнува низ уши да му тече.

Сега не да не ми е интересен ама ми е и досаден. Всушност, сите педери коишто гледаат дека ќе им биде озаконето правото во Македонија подоцна или порано почнуваат да си ги сечат вените т.е. неуроните.

Букаро друже - од кога немаш ебено?

Точно, Macedalien е педер ама Букаро го крка и го смука (се поретко и поретко за да не го научат другарчињата што мустра е)... :pos: :pos: :pos:

Отишол Мацедалиен со другар му Гејчо во месарница и му рекол на продавачо

- Бато дај ми една посебна (салама)
- Сакаш да ти ја насецкам на машина? - прашал продавачот.

Мацедалиен - НЕ БЕ БАТО. ГАЗО НЕ МИ Е ЏУБОКС ЖЕТОНИ ДА СИ КЛАВАМ :pos: :pos: :pos:

Мацедалиен сине... не сум хомофоб...молимте камбек ту мацедониа... да ја прошириш модата... ебачи ќе станат и луѓе со изветвени никчиња како “гарфилд“.

А оној љокото Злочко? Шо сери па тој. Се регистрира само за да пиши на темава а + окапа киснејќи ми на блогот. Кој мазохизам чоече!:pos:

Букаро - кажи нешто ново другарче. Досадно ми е да слушам дека сум геј - знам више!!!

Него, ја се прашувам дали со кажувањето на очигледности ни докажуваш дека ниту ти не си инвентивен? :raz:

Да додадам само : кога ја се ебев у Македонија ти гаќите песок си ги полнеше :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom