Тетовирање на името на партнерот/партнерката

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би го истетовирале името на партнерот/партнерката?

• Вкупно гласачи
    320
Братучед ми опнал тетоважа, од подлактица до дланка... ЈАНА пишува.

Го гледам, и му викам: Трајна е ? Он: Да. Јас: Што ако утре раскинеш?

Толку беше муабетот... Какви луѓе значи има :tv:

А ако го истетовирам неговото име повеќе ќе ме сака?:pos2:
булшит...
така да не :icon_lol:

Не. Не сакам тетоважи. Секоја тетоважа со тек на време го губи своето значење. Така што. тетоважа => не.

Nikako...po glupa rabota nema...ako raskinam so praime posle so sledniot decko, kako bi mu bilo na nego...jas licno ne bi mozela da se nosam so toa da imam decko koj go ima istetovirano imeto na negovata bivsa..pffff gluposti

Да видам истетовирано име на неговата бивша на раката негова? Па толку и рака ќе има:kesa:

Па може зошто да не (доколку многу ти значи личноста) али сепак името да биде скриено во тетоважата.

Глупости бре еејј . . .
На мојата цимерка, нејзиниот дечко (сега веќе бивши), си ја истетовира нејзината фаца на цел грб... Поглупа работа здравје! А сега слушам од толку голема љубов си го истетовирал и нејзиното име... WTF???
љубов или глупост???

Да видам истетовирано име на неговата бивша на раката негова? Па толку и рака ќе има:kesa:

Зашто да не бе?
Тоа ќе значи дека ако ти се потрудиш и те засака може и да те стаи на тату:icon_lol:

Голема глупост е да тетовираш имета на девојката или дечкото.Кога се разделите што правиш тогаш со таа тетоважа?:toe::toe:

Имаш многу опции, ќе ја пцуеш цел живот, ќе ја преправиш...ама секогаш ко ке го погледнеш тоа место ќе ти текне уствари колку си бил глуп :))) хихихи

Пак ќе кажам поголема глупост од ова, НЕМА. Љубовта не се докажува со тоа што ќе си го ишараш телото. :uvo:

Пак ќе кажам поголема глупост од ова, НЕМА. Љубовта не се докажува со тоа што ќе си го ишараш телото. :uvo:
Не зезај...
prison-break-tattoo.jpg

А типов што се тетовираше за љубов на својот брат??? Башка после и за докторицата мораше да открива некои тајни...

Шега на страна, нема нешто попатетично од тетовирање на името на својата љубов... Мислам дека таквиот потег покажува еден вид на опсесија - што се дефинира како егоцентрично обожавање на дотичната личност.

znaci toa e nesto neznam najglupo nesto.... sto ke bide ako go istetoviram i posle se razdelam od nego i najveke na svet go mrazam ili najdam drug sto poveke ke go sakam... ke treba uste edno ime da istetoviram???? prava glupost

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom