темава се мислев дали да ја отворам овде или во чек дис аут и ве пуштам шо сакате со неа да правите ама ја морам да ги прашам машките зашто оооооо ЗАШТО ја правите следнава ситуација:
значи бев сведок прееска(не ми беше прв пат) на следниов настан:
2машки испраќаат 2 женски у такси демек ги праќаат дома по бурната вечер,се поздравуваат,се затвара вратата од таксито,дечкиве се вртат и се дигаат еден со друг нешо у стил "брао брат,ја смува малана,да пукне ааа,ууу,ау каква риба алалда ти е....."

моја реакција:ija::kesa:
и не е прв пат ова да се деси(бар ова не го видоа девојчињата)...на една роденденска журка бев сведок на сличен настан:kesa:
едит:ми ја преименуваа темава,мојот наслов беше пошармантен

се смува една другарка со еден тип се лигушат ова-она и типов идење кај другарите и сите го дигаат, give me 5 стил и слични глупости....пред девојчето се дешава ова значи....
аман бе што се женските?трофеи?па јеееее ја освоивме лигата на шампион за мување на вечерта....
барем женските го прават тоа подискретно,се возбудуваат со другарките ама не тоооооолку очигледно.....
мушки....why???WHY се дигате меѓу себе?
имате натпревар кој е подобар или што е финтава?
го правите ова и кога ќе подпораснете(влејте ми надеж и речете не)?
сеа овие шо ги видов беа тинејџери ама сепак многу е ниско,барем такво е чувството дури и гледајќи од страна....:baeh: