Flash CS 3 - македонски видео туторијал

• Креатор на темата Креатор на темата damjaann89
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 мај 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Zdravo. Pred nekoe vreme vetiv deka ke napravam video tutorijali za flash cs3. Denes se pstvari toa vetuvanje, napraven e video tutorijal na makedonski jazik. Ovoj tutorija sluzi za kako da si napravis svoj kursor so koj ke ti se ovozmozi dvizenje niz tvojot proekt... Vo sorabotka so stranata www.nau4i.mkd.net koja sto isto taka ima golem broj na tutorijali vesti i informacii vo vrska so info svetot. Ovoj tutorijal ocekuvajte go za 1-2 dena najkasno... Pa kazete dali da prodolzam so vakvite tutorijali, kolku se korisni itn... pozdrav

Edit: Pred da se kreni na stranata nau4i.mkd.net uspeav da naprav nesto nabrzina free serverce :) pa go krenav tutorijalov. Eve edno linkce pa videte i ocekuvam komentari :P www.damjanovski.mkd.net

Kreiranje na ednostavno kopce vo flash

Pristigna i vtoriot video tutorijal za flash. Negoviot naslov e kreiranje na ednostavno kopce vo flash. Momentalno se uploadira pa linkot ke go dobiete malku pokasno.
pozdrav

Ne e problem temata mozite da ja premestite kade bilo , no jas ja staviv ovde so cel da ja zabelezi sekoj koj sto bi vlegol na forumov. Dokolku smetate deka treba da se premesti ne e problem
Pozdrav

Konecno pristigna i vtoriot tutorijal za flash. Mozete da go vidite na www.nau4i.mkd.net
se raboti za kako da se kreira ednostavno kopce vo flash koe bi sluzelo za pravenje na prezenacii, animacii, igri...
pozdrav

Се е ок и туторијали и се. Ама имево на страната :vozbud: nau4i. Ke nau4am srcu6.

hm... Kako sakas... Sepak stranata e praena za luge kako tebe za da naucat.... a imeto e najmalku e vazno dokolku sodrzinata e ok...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom